На орендоване у Ковелі майно з бюджету виділили майже 200 тисяч

03 Жовтня 2016, 18:00
1715

Чергове щедре фінансове «вливання» отримав від міської влади стадіон «Сільмаш», який довгий час перебуває в оренді жителя Ковельського району Юрія Шлюєва.

На останній сесії Ковельської міськради депутати більшістю голосів прийняли зміни до міського бюджету. Згідно рішення, для забезпечення поточного ремонту громадської вбиральні на стадіоні «Сільмаш» виділяється небагато-немало – 195 тисяч гривень.

Ремонт звичайно робити треба, але ж не коштом громади міста. Цілісний майновий комплекс стадіону «Сільмаш», в тому числі вбиральня, передано в оренду Юрію Шлюєву, відповідно до акту приймання-передачі майна від 15 травня 2003 року. Договором оренди здійснення поточного ремонту приміщень спортивної арени віднесено до обов’язків орендаря. 


За час оренди стадіону Юрієм Шлюєвим (на фото – крайній зліва), міськрада неодноразово скеровувала сотні тисяч бюджетних гривень на різного роду будівельні роботи на цьому об’єкті, покращуючи орендоване приватником майно. Чи обліковувались такі інвестиції міста в цілісний майновий комплекс стадіону «Сільмаш», як покращення?

У травні 2016 року управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради, яким тоді керував давній кіндерів протеже Віталій Донець, «перекинуло» орендарю Юрію Шлюєву на поточний ремонт стадіону майже 120 тисяч бюджетних гривень.

Якась дивна ця ремонтна оборудка: напередодні вихідних – 26 травня уклали договір, а вже в понеділок, 30 травня, підписали акт виконаних робіт! Наступного ж дня і грошики без жодних затримок, як то часто-густо буває в розрахунках з підрядниками, перекочували в широку кишеню приватного підприємця Юрія Шлюєва. Ото оперативність!

Добре так «орендувати» майно міста Ковеля, коли за тебе, мешканця приміського села, котрий, до того ж, очолює Ковельське міське відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України», з бюджетної «калитки» розплачується власним коштом всенька громада містян-ковельчан! 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024