У Ковелі велосипедист «протаранив» іномарку

12 Жовтня 2016, 16:06
1016

Дорожньо-транспортна пригода трапилась на вулиці Шевченка близько 10-ї години ранку.

Чоловік їхав велосипедом «Мінськ» по тротуару і, перетинаючи поворот на вулицю Загородня, здійснив зіткнення з автомобілем марки «Чері Амулет», який рухався по вулиці Шевченка та повертав саме на Загородню.

На місце пригоди прибули співробітники відділу Національної поліції. У протоколі про ДТП вони написали, що зіткнення велосипеда спричинило пошкодження транспортного засобу, тобто іномарки.

На винуватця аварії відразу завели справу. Стражі порядку склали схему місця ДТП, взяли письмові пояснення у водія пошкодженого автомобіля «Чері Амулет», зрештою, з «візою» свого начальства передали «діло» до суду.

В судому засіданні правопорушнику нагадали вимоги Правил дорожнього руху, що велосипедистам забороняється рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках, крім дітей до 7 років на дитячих велосипедах під наглядом дорослих. Велосипедист казав про свою неуважність, що провину визнав і у вчиненому щиро розкаюється, просив суворо не карати, бо є одружений, має на утриманні двох неповнолітніх дітей.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував бідолаху на 340 гривень та зобов’язав сплатити судовий збір в розмірі 275,60 грн. У яку суму йому обійшлося усунення пошкоджень автомобіля – невідомо.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024