Головна «союзянка» Ковеля має землю в елітному масиві на березі Світязя

06 Листопада 2016, 12:10
1439

Елітний дачний масив загальною площею у понад 10 гектарів виріс на північному березі озера Світязь в урочищі Ступа. Тут збудували свої котеджі колишні та нинішні прокурори, судді, чиновники, відомі бізнесмени, народні депутати та їхні родичі.

Про це йдеться в журналістському розслідуванні «Рукавичка-2»: хто забудував елітний садівничий масив на березі курортного Світязя», яке опубліковане на інформаційно-аналітичному порталі «Четверта влада».

Журналісту Рівненського агентства журналістських розслідувань вдалося отримати від Шацької райдержадміністрації те саме розпорядження її голови Володимира Найди від 3 листопада 2003 року, яким 98 земельних ділянок було передано у власність для ведення індивідуального садівництва ряду осіб.

Серед тих, хто отримав землю, є голова Ковельської міської філії «Союз українок», учасниця Революції гідності, одна із засновниць громадської організації «Майдан гідності», активістка волонтерського центру «Супротив», член Громадської ради при Ковельській міській раді, підприємець Олена Місюра.

Дивно бачити Олену Володимирівну в одній «компанії» з такими доволі одіозними ковельчанами, як колишній заступник ковельського міського голови Ярослав Гичекс-голови Ковельської райдержадміністрації Іван Смітюх та Вадим Грищукпро якого наше видання вже повідомяло.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром