Екс-директор «Турії» виграв суд у фінінспекції

16 Листопада 2016, 17:10
1344

Луцький міськрайонний суд задовольнив позов колишнього директора комунального санаторію «Турія» до Державної фінансової інспекції у Волинській області.

Чергове засідання у справі відбулося 15 листопада, ‒ повідомляє Громадське.Волинь.

Суд в особі судді Валентини Пушкарчук, розглянувши у відкритому засіданні позов Віталія Донця до Держфінінспекції у Волинській області, зокрема інспектора Ірини Ліщук, постановив вилучити з акту ревізії від 4 квітня 2016 року низку висновків, у яких йдеться, що певні порушення і зловживання виникли з вини директора закладу, а також зобов’язав відкликати сам акт, що був надісланий у правоохоронні органи.

Таким чином, за допомогою Феміди Віталію Донцю вдалося реалізувати своє право на захист честі, гідності і ділової репутації.

Нагадаємо, після ревізії в комунальному санаторії «Турія», що у Ковельському районі, його директора Віталія Донця рішенням Волинської обласної ради звільнили з посади у зв’язку із закінченням терміну контракту. Згодом він працював начальником управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Ковельської міської ради.

За повідомленнями у ЗМІ, Віталія Донця розшукують правоохоронні органи. У вівторок представник позивача, адвокат Денис Деркач повідомив, що це неправда. Він стверджує, що його довіритель не переховується і замається незалежною підприємницькою діяльністю. «Якби його розшукували, я б знав», – каже Денис Деркач.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024