Ковельчанин у центрі Луцька допомагав Людині-Павуку

10 Вересня 2019, 10:27
Житель Ковельщини у центрі Луцька бігав у костюмі Людини-павука 3570
Житель Ковельщини у центрі Луцька бігав у костюмі Людини-павука

Центром Луцька бігає Людина-павук і закликає людей до добра.

У коментарі інтернет-виданню «Волинь24» він розповів, що таким чином проводить благодійну акцію «Дружба. Добро. Діти».

Чоловік родом з села Раків Ліс на Камінь-Каширщині, 15 років живе в італійському місті Мілан і позиціонує себе, як блогер з Італії. Він колишній спортсмен, бігун на 800 метрів. Із 1978 року народження. Звуть його Віталій Карпік.

Проводячи таку акцію, каже, хоче привернути увагу лучан до добра.

Людина-павук стрибає по дахах автомобілів, таким чином, каже, добро ліпше видно. Казковий герой має компаньйона – Покемона (юнак із Ковеля).

Його теж звати Віталиком, йому 18 років. Півроку тому і він прибіг на одну із акцій Людини-павука, яка відбувалася у Ковелі, щоб виграти гроші за відгадування столиць. Тепер чоловіки разом дарують добро, мандруючи містами України. Вони були у Ковелі, Рівному, Києві, Камені-Каширському, Львові.

Людина-павук зізнається, що має на Батьківщині свій бізнес. А в Італії працює різноробочим на фірмі з вантажів та перевезень.

 







 

Віталій розповідає, що минулоріч син, якому 16 років, запитав у нього: «Тату, навіщо тобі це? З тебе ж сміються...» На те Людина-павук відповів усмішкою.

Каже, що 70% відвідувачів не йдуть на контакт, ніяк не можуть впустити усередину позитив. Проте, чоловік не сумує: «Хтось раніше, а хтось згодом таки впустить у себе добро».

Разом вони фотографуються з дітьми та дарують малечі браслети «добра».

Віталики кажуть малечі: «Але маму слухай!». Із 13.30 до 17-ї години подарували лучанам призів на більш ніж 2 тисячі гривень. А ще подарунки розігруватимуть в інстаграмі за браслетиками #3D ДружбаДоброДіти. Їх потрібно зареєструвати у згаданій мережі і завтра ж прийти за призом до Людини-павука.

Варто додати, що блогер провів таку ж акцію і у Ковелі.

 

Коментарі
10 Вересня 2019, 17:51
Скочив би він мені на кришу .Більше би нікому не зміг цього зробити.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром