У поїзді «Одеса – Ковель» вкрали кросівки

10 Вересня 2019, 10:58
Поїзд / Фото ілюстративне 5071
Поїзд / Фото ілюстративне

У ковельському поїзді вкрали взуття.

Це сталося у поїзді «Одеса – Ковель», 8 вересня. Про це пише Дмитро Стрихарчук на своїй сторінці у Facebook.

«Хто часто подорожує потягами, не лишайте речі на підлозі і близько до проходу... кілька разів чув історії як в потязі вкрали взуття... от і в нас сьогодні вночі вкрали дві пари кросівок Asics. Завжди на ніч залишав взуття на 3 полиці під неоднозначні погляди пасажирів, так як ми беремо верхні місця, щоб розмістити велосипеди на багажних полицях. В цей раз лишив на підлозі, при тому ближче до столика, але це не врятувало. В період з 1 години до 3 на станціях Славута, Кривин, Острог чи Здолбунів кросівки «вийшли» з потяга, а ми поїхали далі», – розповідає Андрій.

Чоловік зазначає, що вони збиралися звернутися до поліції, оскільки коли пропали кросівки, вийшла одна з пасажирок, що їхала на нижній полиці.

«Добре що маємо звичку перевзуватись в цивільне взуття і мої нові велоботи Спеш і Оліні С-Воркс не пішли замість кросівок. Тепер от думаю що варто подбати і про безпеку рюкзаків, якщо не бояться підходити і брати взуття в плацкарті, то і з багажної полиці щось потягнути теж можуть, якщо не весь рюкзак, то просто відкрити замок і взяти що перше лежить», – додає чоловік.

Андрій також зауважив, що провідники Львівської дирекції ніколи не перевіряють наявність документів при посадці: «За цей рік жодного разу не спитали, але періодично задають безглузде запитання чи є «багажка» на велосипеди».

Коментарі
10 Вересня 2019, 19:23
Я б такого не крав, там стільки мікробів та грибків. Фу-у!..
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024