Ковельський журналіст виграв суд у редактора, який незаконно його звільнив

12 Листопада 2014, 12:00
1368

Власний кореспондент газети «Волинь-нова» у Ковелі Ярослав Гаврилюк через суд поновився на посаді, з якої його звільнили. Про це представник ЗМІ розповів у соціальних мережах.

Суд визнав незаконними та скасував п’ять наказів головного редактора газети «Волинь-нова» Олександра Згоранця, що стосуються звільнення Гаврилюка. Також з редакції видання, яке є комунальним підприємством, стягнуть значну суму коштів. Зокрема, компенсацію за моральну шкоду, середній заробіток за час вимушеного прогулу, судові витрати на правову допомогу, судовий збір тощо. 
 
У дописі, який пан Гаврилюк поширив у соцмережі Фейсбук йдеться:
 
"Головний редактор має право оскаржити рішення до апеляційного суду Волинської області, а я – зранку приступаю до роботи власкора. Тем, з якими хочу ознайомити читачів газети за час боротьби з душителями свободи слова, назбиралося чимало. Принагідно дякую всім, хто підтримував мене в цей непростий час: рідним, друзям, читачам «Волині-нової», Ковельській районній раді, її голові Ігорю Верчуку, заступнику голови Галині Коляді, керуючому справами ради Андрію Броїлу, голові РДА Юрію Поліщуку, окремим депутатам районної і міської рад, активістам «Майдану Гідності», багатьом іншим ковельчанам, які особистою участю відстоювали ковельського власкора. Справедливість є! За неї варто боротися! 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024