Кіндер нагримав на ДАІшників

13 Листопада 2016, 17:15
1666

Сьогоднішній виконком Ковельської міськради, як і минулого місяця, знову заслухав роботу місцевого відділення ДАІ (з обслуговування м. Ковеля і району) у питанні наведення порядку на міських дорогах. Начальник підрозділу майор міліції Сергій Долінко навів статистичні дані щодо ДТП, розповів про виявлені порушення, сплачені порушниками штрафи, профілактичну роботу, яку проводять його підлеглі.

Керівники міста, як і на «жовтневому» виконкомі, піддали критиці відділення ДАІ за пасивність у боротьбі з порушниками правил дорожнього руху. Міський голова Олег Кіндер спересердя тряс зшитком ксерокопій фотознімків, зроблених виконкомівцями на Привокзальній площі та в центрі – біля магазину «Вечірній».

- П’ятдесят порушень за одну годину ми зафіксували! – гримав на майора міліції голова міста.

Правоохоронець намагався пояснити чиновникам, що процедура складання офіційного протоколу на порушника ПДР є загайною і вимагає не метушні, а багато часу. 

- А ви складаєте один протокол у рік? – допитуався перший заступник Анатолій Трофимук.

Сергій Долінко попросив владу посприяти у придбані евакуатора для транспорту порушників.

- Скільки раз ви особисто були в мене в кабінеті? Ні разу! То тепер ви кажете про евакуатор? Ви тікаєте від виконання своїх обов’язків, – обурювався Олег Кіндер.

Міський голова також бідкався, що працівники ДАІ допускають на центральні вулиці міста багатотонний вантажний автотранспорт, який, в свою чергу, руйнує дорожнє покриття. За словами Олега Олексійовича, злодії крадуть металеві люки, комунальники, натомість, встановлюють пластмасові.

- Уявляєте, проїде по такому пластмасовому люкові «сорокатонник», а той люк, аж вгинається! Добре, що хоч всередину колодязя не падає, - змальовував  дорожнє варварство градоначальник.

Члени виконкому вирішили невдовзі знову заслухати роботу ДАІ. Керуючий справами Володимир Бойко уточнив, що це буде вже в лютому наступного року.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024