Голова Ковельської РДА подав у відставку

13 Листопада 2014, 09:12
1746

Юрій Поліщук, який очолював Ковельську райдержадміністрацію подав у відставку в рамках нової партійної політики ВО «Свобода».

Політсила 12 листопада 2014 року заявила про складання повноважень своїми партійцями, які перебувають на посадах в Кабінеті Міністрів України, голів обласних і районних державних адміністрацій у зв'язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції.

На виконання цього рішення заяви про складання повноважень написали і голови районних державних адміністрацій на Волині, які є членами ВО "Свобода". Серед них, крім Юрія Поліщука, голова Іваницівської РДА Андрій Бадзюнь, Локачинської РДА - Ольга Лінник, Старовижівської РДА - Анатолій Лавренюк.

«Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціяльно-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Застерігаємо їх від зради ідей Революції гідности задля задоволення власних, а не державних, інтересів. Вимагаємо практичної реалізації "Програми захисту українців", яка стала основою вимог Революції гідности», - йдеться у заяві ВО «Свобода».

Нагадаємо, Юрій Поліщук очолив Ковельську РДА 8 квітня 2014 року.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром