У Ковелі торговця вибухівкою засудили до двох років ув'язнення

12 Вересня 2019, 19:52
У Ковелі торговця вибухівкою засудили до двох років ув'язнення 2189
У Ковелі торговця вибухівкою засудили до двох років ув'язнення

Співробітники Управління Служби безпеки України у межах боротьби із незаконним обігом засобів ураження блокували у травні цього року збут вибухових речовин.

Про це повідомляє пресслужба УСБУ у Волинській області. 

Оперативники спецслужби встановили, що чоловік під час проходження військової служби в Житомирській області незаконно придбав понад 10 кг тротилу. Після повернення додому в місто Ковель, зловмисник приховав придбану вибухівку біля свого будинку, а у 2019 році вирішив її продати.

Торговця вибухівкою затриманий під час чергової спроби реалізації тротилових шашок у місті Ковель. У ході обшуку на території домогосподарства злочинця  вилучили понад десять кілограмів тротилу.

Слідчі спецслужби завершили досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та скерували матеріали справи з обвинувальним актом до суду.

Ковельський міськрайонний суд визнав чоловіка винним в інкримінованому злочині та призначив йому покарання у вигляді двох років обмеження волі.

 


Коментарі
13 Вересня 2019, 00:20
Обмеження волі - це не ув'язнення, а відмазка від покарання
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024