Ковельські рятувальники змушені були зняти брудні прапори біля своєї установи

13 Вересня 2019, 15:03
Ковельські рятувальники змушені були зняти брудні прапори 4078
Ковельські рятувальники змушені були зняти брудні прапори

У Ковелі після того, як журналіст почав фотографувати біля міськрайвідділу ДСНС брудні прапори – державний та відомчий, їх швидко зняли.

Про брудні та зношені прапори на території міськрайвідділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області журналістів повідомив після засідання виконкому депутат Ковельської міської ради Володимир Косцьов’ят.

«Ті два прапори, які нагадують брудне шмаття, висять вже більше місяця. Але головне висять на фоні відремонтованої пожежної частини. Така гарна будівля стала і два брудних прапори біля неї», – сказав обранець громади.

Зафіксувати це неподобство вирушив спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк. Не встиг він зробити кілька фотознімків, як вийшов черговий і попросив його зайти до начальника. Силюк відмовився. Тоді з приміщення з’явився сам начальник міськрайвідділу Володимир Войтанік, який обурився такими діями Силюка, мовляв, той ходить по відомчій території, фотографує, а міг би спочатку зайти до нього в кабінет і спитатися дозволу. За словами керівника, все не можна зробити одночасно, прапори вже замовили і йому, як керівнику, треба час, щоб їх поміняти.

«Чим більше працюєш, робиш, тим більше ходять і перешкоджають твоїй роботі… Я так само захожу на будь-яку територію установи. Я не прихожу і не починаю фотографувати, робити ті дії, які мені навіть доручив старший начальник. Я прихожу і говорю: я такий-такий, я хочу зробити те-то і те-то», – пояснював Володимир Войтанік.


 

«Я не прийшов до вас в баню фотографувати. Не прийшов до вас додому», – доводив Силюк.




 

Детальніше про цю «дискусію» – у відео.

Коментарі
13 Вересня 2019, 18:37
а ти труси свої поміняв смердючі, сило (написано саме так!!!!!!) СИЛО! без газу!!! може допомогти? людина без цілі в житті. бродить і сере де попало всім...
13 Вересня 2019, 21:08
для таких биків як силюк і косцьовят в пеклові є спеціальні чани куди чорти серуть, оце їх місце!!!
13 Вересня 2019, 21:29
Брудні прапори - це наруга над державним символом! За це треба Войтаніка гнати з державної служби під три чорти!
13 Вересня 2019, 22:01
Пропоную завітати до силюка на територію та будівлі навпроти Поліції (між магазином "Інтарсіо" і колишнім кафе "Пристиж"). Всі і все зрозуміють, як цей господарник архітектурно і з окрасою для міста його ж засирає своїм бардаком. Це людина яка відома громаді, як заказна маріонетка, чому підтвердженням є його слова, що нібито він виконує вказівки керівництва фотографуючи прапори. Якого керівництва? Які вказівки?
13 Вересня 2019, 22:02
Ну не знаю... не зеаю.<br/>Якись дешевий цирк на «проводі» у електронному виданні )))<br/><br/>Почитав статтю, виникло відчуття, що наче якісь проблеми з державними прапорами були.<br/><br/>Та коли подивився відео, то почав поважати начальника пожежників, а журналіст шукає якихось вигаданих скандалів :) заради власного піару!<br/><br/>Бо, йому так «здалося», він так побачив, він так «подумав», він так «оцінив» ...)<br/><br/>Войтаніку треба дати медаль за етикет і здоровий глузд: каже: «... якщо є проблема - прийдіть до мене і повідомте, вирішимо, для чого цих проблем помножують»!<br/><br/>А Силюк самозакохано і егоїстично розповідає про виявлене грубе порушення! Натякає, що він всесильний в всемогутній) просто «Брюс-Всемогутній»).<br/><br/>Силюк -це ж експерт з чистоти, він же ш і шпигун, він же ш і слідчий, він же і юрист, він же ш і журналіст! <br/><br/>Та, схоже, у нього манія величі! Стільки орденів і регалій собі привласнив, бо як можна за 10 метрів 100% якість і колір полотна визначати і його фізичний, естетичний стан?<br/><br/>В протилежному випадку забули згадати в статті про екстрасенсорні здібності Силюка. По-інакшому порушення не виявити!<br/><br/>Спершу нехай довідку від Окуліста принесе, що зір у нього 100%, а потім від психіатра, що і глуз здоровий наявний, потім сертифікати на прилади фіксацій і вимірювання кольорів, якості тощо, а тоді можна буде пройти навчання-тренінги щодо того, як визначити якість і колір державних символів на відстані :)<br/><br/>Хм
13 Вересня 2019, 22:14
Громадо, є можливість завітати до силюка на територію навпроти Поліції (між Інтарсіо і Престижом), отам порядок! Господарника такого в шию гнати, допоможе він, насмішив, в себе розберись, в місто він лізе. Хто йому доручив, які вказівки керівництва він отримав (з відео), заказна маріонетка. Ще треба вивчити питання звідки вітер дує!!!
13 Вересня 2019, 22:32
Справді видно що начальник дбає про пожежну частину а деякі недопрацювання незначні прапори поправить<br/>Але саме спілкування начальника мені несподобалося требе бути більш відкритими до людей
14 Вересня 2019, 02:13
капец
14 Вересня 2019, 02:14
тььь
14 Вересня 2019, 09:48
Зауваження доречні до держ установи
14 Вересня 2019, 11:12
Журналюга, як журналюга<br/>Провокатор - кон…ний, пі…рок.
14 Вересня 2019, 14:41
Нехай сфоткає силюк свій тераріум , який розвів навпроти поліції , в самому центрі міста, де гадюччя тільки плодиться і людей лякає, &amp;quot;господарник &amp;quot;
14 Вересня 2019, 15:37
державна установа з брудним прапором і приватний гараж Силюка - це дві великі речі
14 Вересня 2019, 16:34
Квартира Силюка була поламана під час самовільної перебудови магазину під кришею архітектурної цариці
15 Вересня 2019, 12:54
А то часом не той,що продае різний металобрухт біля комісіонкі?
15 Вересня 2019, 17:14
квартира, гараж, металобрухт біля комісіонки - яке все це має відношення до брудного державного прапора на державній установі?
15 Вересня 2019, 19:30
Прапор сам не міг забруднитись об повітря, його підняли вже брудного
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024