Держаудитслужба винуватить мерію Ковеля в махінаціях з тендером

16 Вересня 2019, 11:47
4324

Державна аудиторська служба України виявила порушення з боку ковельської міської влади під час проведення тендеру на реконструкцію вулиці Відродження.

Управління західного офісу Держаудитслужби у Волинській області здійснило моніторинг закупівлі по об’єкту «Реконструкція вул. Відродження (від перехрестя вул. Варшавська до житлового будинку №4) в м. Ковелі Волинської області». Згідно висновку від 14 серпня 2019 року, управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради було неправомірно обрано та застосовано переговорну процедуру закупівлі.

Цей аукціон проведено ще торік – у липні. У «двобої» між турійським ТОВ «АМіЛа» та ПрАТ «Ковельське ШБУ-63» переможцем стала ковельська фірма. Сума контракту становить 9 млн 931 тис. 962 грн.

Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства звернулося з позовом до Управління західного офісу Держаудитслужби у Волинській області про визнання протиправним та скасування висновку про результати моніторингу.

Волинський окружний адміністративний суд прийняв позовну заяву до розгляду та відкрив провадження.

Коментарі
16 Вересня 2019, 21:06
і знову замішаний в аферах Товстига. він привів у ковель аферстів і шарлатанів.
16 Вересня 2019, 21:46
Обісрали ВАС , як кури драбину. Комусь скоро ви приглянетесь...? Не важко здогадатись, кому саме. Всі, хто починає не з краденого, починають із малого, а не з..."закладу розпусти " - тільки відкрився, а вже в має діри , і засвітився. Що буде далі?". Далі треба, відбивати напади акул , віддати їм того крокодила ,на сєдєніє. І все буде добре. ! Злодійство - дія продумана, спрямована на придбання матеріальних цінностей, для декого це єдиний спосіб заробітку. Досить часто злодії страдають клептоманією. Клептоманія - паталогічно сильне бажання вкрасти що-небудь, що зазвичай не супроводжується потребою мати вкрадені предмети. В україні 80 відсотків усіх втрат фірм, організацій (в т.ч. навчальних закладів) складають крадіжки, вчинені персоналом. При цьому 97 відсотків таких крадіжок залишаються нерозкритими. Причиною нерозкриття є "ділення" краденого злодіями з "потрібними" в таких справах людьми, а також небажання керівників "засвічувати" злодійство.
17 Вересня 2019, 01:29
Не візьме мене ні грім, ні блискавка, ні аудит...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024