На Ковельщині багаторічний сільський голова знявся з виборчих перегонів через однофамільця

02 Грудня 2016, 12:08
2810

Сенсаційну заяву зробив Дубівський сільський голова Павло Безека, знявши свою кандидатуру з виборів голови Дубівської об’єднаної територіальної громади, які мають відбутися 18 грудня на території Дубівської, Облапської та Городищенської сільських рад Ковельського району.

Важке для себе рішення Павло Безека прийняв днями – 28 листопада. В оприлюдненому в місцевій пресі зверненні він каже, що мав багато планів на майбутній посаді, які хотів реалізувати задля добробуту громадян, але не може і не хоче брати участь в брудній кампанії.

У Павла Вікторовича за плечима багаторічний досвід на посаді сільського голови. Він п’ять разів обирався на цю посаду. Але жодного разу на виборах, за його словами, не було бруду та маніпуляцій. Мовляв, була звичайна боротьба між кандидатами, які ходили до людей, доводили їм свою позицію та програму, люди визначалися та робили свій вибір.

«Так було до сьогодні, коли на нашу землю прийшла партія «Укроп». Їм було замало висунути свого кандидата на посаду голови громади Наталію Тхоржевську. Тому вони вирішили застосувати заради своєї перемоги найбрудніші технології. З початку вони зареєстрували кандидатом на виборах Олену Калінчик, яка відверто на своїх зустрічах говорить, що її попросили зареєструватися, щоб поливати брудом Павла Безеку. Тобто замість того, щоб казати про себе, вона агітує проти мене», – стверджує пан Безека.

Але останньою краплею для нього стала реєстрація ще одного кандидата на посаду голови Дубівської об’єднаної громади з прізвищем Безека, тобто його однофамільця, про що повідомляло наше видання.

«Мета цього ганебного вчинку – ввести в оману тих, хто збирається прого­лосувати за мене, щоб вони в бюлетені по­милково проголосува­ли за іншого Безеку. Шановні земляки! Ніколи в історії Ковельщини на виборах не використовувалися такі брудні методи! Навіть на виборах до Верховної Ради. Перемога на виборах через брехню, через бруд, через введення людей в оману – це такою ціною дехто хоче здобувати владу?» – вважає Павло Безека.

Діючий сільський голова заявив, що не хоче брати участь в цьому бруді та знімає свою канди­датуру, але не припиняє своєї боротьби.

Павло Безека також закликав жителів трьох сільських рад, які його підтримують, проголосувати за Романа Троцюка, мовляв, він – молода, працьовита, а головне – чесна та достойна людина.

На фото: сільський голова Павло Безека (крайній зліва) та директор Дубівської школи Наталія Тхоржевська під час урочистої лінійки з нагоди Дня знань 1 вересня 2011 року.

Коментарі
03 Грудня 2016, 09:07
Злоюга той Безека,розкрив усе а ви Ковельчани небачите,чи нехочите бачити того злодюгу!!!
03 Грудня 2016, 19:29
Кому б говорити про "про брудні " методи, але не Безеці! Про його "чесні методи" на минулих виборах відомо багатьом. Але гарно вміє він розказувати,бо відчуває.що вже не виберуть, а корито даремне покидати, ой, як не хочеться!!! Ще говорить про якісь плани,чого ж не втілювавв життя за тих 5 разів, а то в селах сільської ради все запущене, розвалене не одні зупинки і вулиці глянути, то все стає ясно "господаря" такого.
03 Грудня 2016, 22:05
То вони разом з Петею Сорокою
11 Грудня 2016, 22:53
Передвиборчі перегони показують, що "чесна і достойна людина", тобто Троцюк, дійсно достойний свого вчителя - Безеку, а, можливо, й переплюне його у своєму вмінні оббріхувати і поливати брудом . Було б дивно, аби Безека підтримував дісно чесного і достойного кандидата. А Троцюк - те що треба, завжди пристане на пропозицію "покрисячити".
12 Грудня 2016, 00:03
Громадо ! До вас велике прохання будьте пильними і мудрими ! Дивіться Народну артистку Украіни "шановний голова" навіть не привітав. Ганьба! Світлана Мирвода Ваші односельці Вас люблять і Вас шанують. Ми Вами гордимося. Дякуемо Вам!
14 Грудня 2016, 22:00
Ганьба Безеці,та
14 Грудня 2016, 22:06
Люди,будьте уважні,адже один достойний кандидат ,це Наталя Тхоржевська.
16 Грудня 2016, 10:03
Люди добрі які технологіі працюють щоб Вас обдурити, щоб знову дорватися до корита.Як обливають брудом як спалахують коли торкаеться іхніх питань.Вибирайте нову перспективну яку не можна залякати. Н а т а л ю. Т х о р ж е в с ь к у
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39