У Ковелі фабрикують справу по розбитому автомобілю головного лікаря МТМО

17 Вересня 2019, 15:30
У Ковелі фабрикують справу по розбитому автомобілю головного лікаря МТМО (ВІДЕО) 7781
У Ковелі фабрикують справу по розбитому автомобілю головного лікаря МТМО (ВІДЕО)

Поліція відкрила сумнівне кримінальне провадження за нібито спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Слідчим відділенням Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області 12 вересня внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019030110001708 відомості щодо дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася напередодні у Ковелі на перехресті вулиць Чубинського та Вербицького.

Нагадаємо, автомобіль «Chevrolet Epica» головного лікаря Ковельського МТМО Олега Самчука рухався від центральної районної лікарні вулицею Чубинського і на перехресті з вулицею Вербицького потрапив у ДТП з білим мікроавтобусом «Volkswagen». 53-річний водій «буса» їхав зі сторони локомотивного депо в центр міста і через гілляки дерев не бачив попереджувальний знак про те, що він перебуває на другорядній дорозі.

Читайте також: Розбився автомобіль головного лікаря Ковельського МТМО

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

1

Розглянувши клопотання старшого слідчого Євгена Микитюка, слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк ухвалою від 13 вересня призначив проведення судово-медичної експертизи з метою встановлення тяжкості та характеру тілесних ушкоджень, завданих водію автомобіля «Chevrolet Epica» Володимиру Шевчику (на фотознімку – присів у білій футболці на узбіччі дороги).

Дуже дивно все це виглядає, бо у розмові із спецкором волинської газети «Вільна думка» Миколою Силюком пан Шевчик запевнив на відео, що стан його здоров’я є нормальний, він та кермувальник мікроавтобуса, як причетні до ДТП, пройшли відповідну медичну експертизу. При цьому Володимир Шевчик виправдовував водія «буса» та допомагав вантажити свою розбиту іномарку на евакуатор.

То про які «тілесне ушкодження середньої тяжкості» балакають у поліції та медичному обєднанні? Де вони їх «знайшли»? Кримінальне провадження явно фабрикують з певною метою.

Тут також варто зауважити, що заступниця начальника слідчого відділення Ковельського ВП ГУНП у Волинській області Катерина Виндюк є донькою головної бухгалтерки Ковельського МТМО Галини Михальчевської.

Журналісти уважно слідкуватимуть за подальшим перебігом подій та долею цієї надуманої кримінальної справи.

Коментарі
17 Вересня 2019, 19:40
Система гнила наскрізь!!!!
17 Вересня 2019, 20:08
Брехня, Катька ніколи нікого задарма не посадила. А справедливий наш суд може стягнути з мужика вартість тачки, хоч він і не винуватий.
18 Вересня 2019, 03:14
Коли надходить повідомлення про ДТП з потерпіліми то на місці події слідчий не може визначити ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, навіть якщо ці ушкодження є незначними, а єдиним доказом у такому випадку є висновок судово - медичної експертизи, який можливо отримати тільки в рамках кримінального провадження, яке зазвичай після отримання висновку де немає ТУ середньої тяжкості і встановлення обставин ДТП закривається. Не знаєте - не пишіть !!
18 Вересня 2019, 16:39
Де ви бачили на відео потерпілих? Той що Шевролє бодрячком пхає ,то він отримав "тлісні ушкодження середньої тяжкості"? Ви що з дуба впали?! Ще до прийняття ухвали суду про призначення судово-медичної експертизи слідчий вже "намалював", що водій Самчука отримав тілесні ушкодження СЕРЕДНЬОЇ тяжкості! Звідки він це взяв? Від водія буса хабаря захотілося?! Щоб ви вдавилися тими хабарями!
18 Вересня 2019, 19:09
Вангую: можуть і тяжкі написати, рука руку миє
18 Вересня 2019, 19:28
А ви водія на місці пригоди бачили, що пишете?? І чого не знімали розбиту голову водія, а тільки футболку? Водій мікроавтобуса винний, а звинувачують неясно в чому людину, яка постраждала!Не зовсім ясно до чого ця стаття і ким вона проплачена! Явно не мтмо
19 Вересня 2019, 12:20
Подивися відео, чудак! Там твій водій з Шевроле ходить цілий і здоровий, інтервю журналістам дає, каже все нормально і навіть аналізи здав. Щось не видно в нього "розбитої голови", навіть крові нема на футболці. На місце ДТП повинна ж була приїхати швидка допомога і перебінтувати голову. Чого їх не було? Це ж ДТП з "тілесними ушкодженнями СЕРЕДНЬОЇ тяжкості"... Може то потім Самчук йому голову розбив за інтервю, але це вже зовсім інша історія. Щось не клеїться у вас хлопці. Кримінальна справа шита білими нитками.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром