Успішні педагоги Ковеля: назвали п’ятірку найкращих

18 Вересня 2019, 15:30
Успішні педагоги Ковеля: назвали п’ятірку кращих 4600
Успішні педагоги Ковеля: назвали п’ятірку кращих

У Ковелі експертна комісія визначила переможців конкурсу «Успішний педагог».

Напередодні Дня вчителя уже втретє у нашому місті проходить конкурс «Успішний педагог». Нагорода вручається за внесок у професію. У цьому році переможці отримають премію міської ради у сумі 20 тисяч гривень кожний, повідомлють у Ковельській мскраді.

Кандидатури визначали адміністрації закладів, методичні об’єднання педагогів, батьківська громадськість. Також було право на самовисування. Усі бажаючі представляли свої досягнення у вигляді мультимедійної презентації на розгляд педагогічної ради, яка шляхом таємного голосування визначала, хто стане претендентом від школи на премію міської ради «Успішний педагог».

А далі працювала експертна комісія, яку очолює заступник міського голови Ігор Прокопів. До її складу входять депутати Ковельської міської ради, ветерани педагогічної праці, представники управління освіти.

Основою роботи комісії є Положення, де зазначені критерії оцінювання професійних компетентностей претендентів, яких цьогоріч було 13. З них – 7 представників загальної середньої освіти, 4 - дошкільної та 2 – позашкільної.

Всі вони найперше передали презентаційні матеріали про свої досягнення на засіданні комісії. Деякі кандидати дистанційно, за свої творчі доробки і письмові розповіді про власні здобутки, набрали надзвичайно високі бали, переконали у своїй професійній майстерності і були звільнені від традиційної співбесіди, адже комісія їх уже визнала переможцями.

Кілька претендентів сьогодні прийшли на «живе спілкування», аби експерти обрали інших володарів почесного звання.

Звісно, це задача не з легких, бо всі, хто долучається до творчих змагань, відомі в місті педагоги, які користуються визнанням та авторитетом в освітянській спільноті та серед учнівської і батьківської громадськості. Вони мають власні цікаві напрацювання, а їх учні демонструють яскраві досягнення.

Рішення прийнято, а «Успішні педагоги-2019» свої нагороди отримають під час урочистостей з нагоди Дня вчителя. Тоді й дізнаємось їх імена. Втім, відомо, що вчителям загальної середньої освіти вручать 5 премій, представникам дошкільної освіти – 4, позашкільної – 1.

2



1

1

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024