У Луцьку навчатимуть впровадженню безпеки харчової продукції

22 Вересня 2019, 10:32
фото ілюстративне 976
фото ілюстративне

В Бізнес-академії PMBA відбудеться тренінг «Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР».

Навчання вдбудеться 3 жовтня 2019 року.

Спікерка Юлiя Генсiровська, керівниця проекту із впровадження HACCP для мережі «Наш Край» та «SPAR»


Навчання про:
  • Безпеку продуктів харчування.
  • Сторонні предмети. Джерела та шляхи попадання в сировину і продукт. Методи попередження потраплянню сторонніх предметів в сировину і продукт.
  • Шкідники. Ознаки їх появи. Проблеми, пов’язані з шкідниками. Система інтегрованої боротьби з шкідниками. Дератизація, дезинсекція.
  • Гігієна та забезпечення якості. Мікробіологія, основні поняття. Ризики, що пов’язані з мікробіологією. Патогени (Salmonella).
  • Персональна гігієна. Чистота тіла, рук, нігтів. Вимоги до одягу у виробничій зоні. Особисті речі. Куріння цигарок.
  • Гігієна праці. Засоби індивідуального захисту.
  • Захворювання, з якими не можна працювати на харчових підприємствах. Поняття про бактеріо- та вірусоносійство, гельмінтози.
  • Промислова санітарія. Зонування виробничої території. Маркування мийного інвентарю. Профілактичні миття цехів. Позначення ємкостей для сировини і продукції.
  • Що таке НАССР, ССР (ККТ).

Захід відбудеться у РМВА, за адресою у Луцьку – вул.Євгена Сверстюка, 1.
Тривалість: з 9:15 до 18:00.

Реєстрація та вітальна кава з 8:30.
Вартість: 500 гривень (разом з роздатковими матеріалами, бізнес-ланчем, кава-брейком)

Реєстрація за посиланням або номером телефону 050 438 02 80.  

Читати також: SPAR та Наш Край – у ТОП-5 продуктових мереж України

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024