У Луцьку навчатимуть впровадженню безпеки харчової продукції
22 Вересня 2019, 10:32
976
фото ілюстративне
В Бізнес-академії PMBA відбудеться тренінг «Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР».
Навчання вдбудеться 3 жовтня 2019 року.
Спікерка – Юлiя Генсiровська, керівниця проекту із впровадження HACCP для мережі «Наш Край» та «SPAR»
Навчання про:
- Безпеку продуктів харчування.
- Сторонні предмети. Джерела та шляхи попадання в сировину і продукт. Методи попередження потраплянню сторонніх предметів в сировину і продукт.
- Шкідники. Ознаки їх появи. Проблеми, пов’язані з шкідниками. Система інтегрованої боротьби з шкідниками. Дератизація, дезинсекція.
- Гігієна та забезпечення якості. Мікробіологія, основні поняття. Ризики, що пов’язані з мікробіологією. Патогени (Salmonella).
- Персональна гігієна. Чистота тіла, рук, нігтів. Вимоги до одягу у виробничій зоні. Особисті речі. Куріння цигарок.
- Гігієна праці. Засоби індивідуального захисту.
- Захворювання, з якими не можна працювати на харчових підприємствах. Поняття про бактеріо- та вірусоносійство, гельмінтози.
- Промислова санітарія. Зонування виробничої території. Маркування мийного інвентарю. Профілактичні миття цехів. Позначення ємкостей для сировини і продукції.
- Що таке НАССР, ССР (ККТ).
Захід відбудеться у РМВА, за адресою у Луцьку – вул.Євгена Сверстюка, 1.
Тривалість: з 9:15 до 18:00.
Реєстрація та вітальна кава з 8:30.
Вартість: 500 гривень (разом з роздатковими матеріалами, бізнес-ланчем, кава-брейком)
Реєстрація за посиланням або номером телефону 050 438 02 80.
Читати також: SPAR та Наш Край – у ТОП-5 продуктових мереж України
29/03/2024
П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
14:24
10:29
09:12
07:00
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт