У Ковелі презентували новий благодійний проєкт «Рух за життя»

19 Вересня 2019, 13:37
1794

У Ковелі волонтери та міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді започаткували благодійний проєкт «Рух за життя».

Очолила проєкт Алла Семенюк.  На меті організаторів є прагнення підтримати учасників АТО та їх сім'ї, допомогти адаптуватися до мирного життя, – пише Ірина Третяк на своїй сторінці у Facebook. 

«Кожен п'ятий воїн АТО принесе з собою до мирного життя найсильніший психологічний розлад: від замкнутості і головних болів до спалахів агресії і пияцтва. Посттравматичний синдром – міна уповільненої дії. Може дати про себе знати через п’ять, десять і навіть п’ятнадцять років. Завдяки спільноті «Світло Марії» та релігійній громаді Церкви блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ п'ятеро ковельських хлопців вже поїхали до мальовничого міста Мєждугор'є, що знаходиться у Боснії і Герцоговині, де пройдуть курс соціально-психологічної та духовної реабілітації», – йдеться у повідомленні. 

«Волонтери та Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї та дітей та молоді щиро дякує сім'ї Гайчуків за вагомий внесок у цю благородну справу! Ми щиро віримо, що завдяки спільним зусиллям зможемо допомагати тим, хто його вкрай потребує!», – додають організатори благодійний проект «Рух за життя». 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024