У Ковелі виступив Бумбокс: «Ось чому не треба відміняти концерт, коли немає солд-ауту»

21 Вересня 2019, 14:04
5299

Гурт Бумбокс у Ковелі презентував новий альбом «Таємний Код: Рубікон».

Концерт відбувся 20 вересня і Ковель став другим містом (після Рівного) у маcштабному турне з одноіменною назвою.

На початку концерту вокаліст Андрій Хливнюк згадав перший ковельський концерт Бумбоксу, оскільки у залі через відсутність опалення було дуже холодно, однак всі глядачі до кінця насолоджувалися виступом музикантів. 

Цьогоріч на сцені Палацу культури імені Тараса Шевченка гурт Бумбокс виконав пісні з нового альбому: «Тримай Мене», «Ангела», «Дрантя», «Безодня», «ДШ», «Твій На 100 %», «Побачимось». Окрім цього ексклюзивно виконали «Малюнки на стінах» – пісню, яка офіційно вийде у другій частині альбому. Також одні із найвідоміших хітів гурту «Вахтерам», «Квіти у волоссі» та «Поліна». У подарунок для ковельчан виконали пісню «Болєльщик». На завершення, після гучних вигуків залу «На біс!», гурт заспівав «Люди», «Наодинці».

Не обійшлося і без приємних сюрпризів для музикантів. Одна із прихильниць під час перерви між піснями вийшла на сцену і вручила букет солісту Андрію Хливнюку. 

Після останньої пісні Андрій Хливнюк подякував глядачам за те, що після концерту музиканти поїдуть з міста з усмішкою.

«Від вуха до вуха і уважуха. Ось чому не треба відміняти концерт, коли немає солд-ауту», – сказав Андрій Хливнюк після потискання руки прихильникам.

У доказ того, у наскільки гарній атмосфері відбувся концерт, на сторінці гурту Бумбокс опублікували фото з концерту з підписом: «Ковель, який же душевний концерт! Дякуємо. Тур почався просто відмінно». 

 







Прихильця вручила букет Андрію Хливнюку
Прихильця вручила букет Андрію Хливнюку

Прихильники, які танцювали біля сцени
Прихильники, які танцювали біля сцени






 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024