Юлія Ткач здобула сьоме місце на чемпіонаті світу з боротьби

22 Вересня 2019, 13:28
Юлія Ткач здобула сьоме місце на чемпіонаті світу з боротьби 3955
Юлія Ткач здобула сьоме місце на чемпіонаті світу з боротьби

У столиці Казахстану Нур-Султані завершився чемпіонат світу з трьох видів боротьби, де спортсмени змагалися за путівки до Олімпійського Токіо 2020. 

У чемпіонаті у категорії до 62 кг змагалася і борчиня з Ковеля Юлія Ткач

Першу сутичку Юлія Ткач виграла достроково по балам. Проти неї вийшла дуже непроста суперниця з Колумбії. Всі її титули перерахувати просто не можливо, згадаємо ключові – дві бронзові нагороди Олімпіади, багаторазова чемпіонка та призерка Панамериканских Ігор, багаторазова чемпіонка та призерка Центральноамериканських та Карибских Ігор, багаторазова чемпіонка чемпіонату Південної Америки, – зазначається на сайті Асоціації спортивної боротьби України.

Наступною суперницею ковельчанки в 1/8 була знову зірка свого континенту – дворазова чемпіонка Африканських Ігор, дворазова чемпіонка Африки, дворазова чемпіонка Ігор Співдружності. Але Юлія Ткач продемонструвала характер та перемогла на туше.

На жаль Юля поступилась в чвертьфіналі.  У загальному рейтингу у ваговій категорії 62 кг Юлія Ткач посіла сьоме місце.  В командному заліку наша команда посіла п’яте місце, довівши, що є однією з найсильніших не лише на континенті, але в світі.

Відео поєдинків:

 

 


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024