Заячівка: людей в мороз не пустили до клубу

06 Грудня 2016, 10:20
2111

Виборці Ковельщини, а саме жителі села Заячівка були позбавлені права вибору. Про це повідомив нашим журналістам колишній депутат Ковельської районної ради двох скликань від ВО «Батьківщина» Анатолій Корнійчук.

За словами Анатолія Авакумовича, діючий Поворський сільський голова Володимир Семенюк та представники фонду «Патріоти…» не дозволили використати приміщення сільського клубу для суспільних потреб. У цьому селі, як і в сусідніх населених пунктах, 18 грудня мають пройти вибори голови та депутатів об’єднаної територіальної громади.

«Більше двадцяти бабусь та жінок з дітьми «вечеряли» на морозі біля клубу навіть після від’їзду виборчої свити кандидата на посаду голови новоутвореної громади. Завідуючій клубу було заборонено впускати до приміщення господарів – жителів села Заячівка під приводом: «Місць немає! На сьогодні все заказано!» Пан Семенюк, як той «хитрий лис», з теплого автомобіля, напевно, втішався: «Мерзніть-мерзніть…», – обурюється ганебним випадком Анатолій Корнійчук.

Але завдяки небайдужому підприємцю Василю Боровику замерзаючих місцевих жителів впустили до приватного магазину. Купуючи булки, печиво та цукерки, сільські виборці мали змогу поспілкуватися з діючими депутатами та кандидатами на теперішні вибори.

«Якщо правові аспекти цієї події ще потребують з’ясування, то моральна складова не витримує жодної критики! За що мерзли люди? За що мерзли «корнійчуки» на Майдані у 2013 році?» – резонно запитує Анатолій Корнійчук.

Він стверджує, що днем раніше в селі Гулівка так само була зірвана спроба поговорити з виборцями уповноваженими представниками Волинської обласної ради.

«Цікаво дізнатися, де були тоді пани-добродії, коли вирішувалася доля школи цього села? Де були їх «теплі» слова і щирі подарунки? А мораль тут така: місцеві та приїжджі посадовці згадують про селян тільки під час виборчих перегонів, навіть не оглядаючись на примхи природи. Ситому чиновнику наші ноги не мерзнуть», – вважає Анатолій Корнійчук.

Коментарі
06 Грудня 2016, 23:23
авакумович знаючи про твої діяння і коментарі брехливі можу сказати що ви є ганьбою партії батьківщина
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром