Понад 240 веслувальників з України та Білорусі змагались у Ковелі

25 Вересня 2019, 14:40
Понад 240 веслувальників з України та Білорусі змагались у Ковелі 2749
Понад 240 веслувальників з України та Білорусі змагались у Ковелі

На Ковельському водосховищі відбулися традиційні ХХХV відкриті Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное з нагоди Дня машинобудівника.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

21-22 вересня у Ковелі 240 спортсменів представляли команди з Волинської, Рівненської, Львівської, Київської, Хмельницької, Івано-Франківської областей. Також приїхали спортсмени з Республіки Білорусь.

В урочистому відкритті взяли участь: директор обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко, начальник відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради Ігор Семенюк, голова профкому ТОВ ВО «Ковельсільмаш», депутат міської ради Анатолій Кислюк, Заслужений працівник фізичної культури та спорту і Заслужений тренер України з веслування на байдарках та каное Федір Семенюк, директорка КЗКДЮСШ, Заслужена тренерка України Олена Клімашевська та майстри спорту України міжнародного класу, переможці та призери чемпіонатів світу, Європи та України – Юрій Вандюк, Андрій Рибачок та Марія Повх.

Ковельчани гідно виступили на Всеукраїнських змаганнях, завоювавши нагороди на різних дистанціях.

«Золото» здобули – Вікторія Матлах, Тарас Семенюк, Василина Калитюк, Василь Кімлайчук, Олександра Турчин.

Серед срібних призерів – Микола Кузьмінець, Антон Бернадський, Олександра Турчин, Аріна Радчук, Анна Дудка, Роман Гончарук, Анатолій Шворак.

Треті місця посіли – Тимофій Мельничук, Олександра Шворак, Максим Кушнєрук, Сергій Яковлєв, Максим Примачук.

 





Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024