Учням ковельської школи №3 нагадали правила безпеки на дорозі

27 Вересня 2019, 10:52
Учням ковельської школи №3 нагадали правила безпеки на дорозі 1966
Учням ковельської школи №3 нагадали правила безпеки на дорозі

Учні Ковельської школи №3 імені Лесі Українки долучилися до реалізації проєкту «Увага, діти на дорозі!» в рамках місячника вивчення та повторення правил дорожнього руху.

Про це повідомляється на сторінці навчального закладу у Facebook.

Інспектори групи реагування патрульної поліції Ковельського відділу поліції Христина Ковтун, Ярослав Михалевич та інспекторка з ювенальної превенції Тетяна Козій провели для першокласників відкритий урок «Безпечна дорога до школи!». Правоохоронці обговорили з учнями, яку небезпеку можуть становити ті чи інші транспортні засоби, як і де слід кататись на велосипеді та які правила обов'язкові для пішоходів будь-якого віку. Діти посиділи в службовому автомобілі та дізналися більше про роботу поліцейських, які дбають про безпеку дорожнього руху.

Учні початкових класів з допомогою батьків та педагогів організували арт-галерею «Руху правила єдині – поважати їх повинні». Дитячі малюнки і плакати показали, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

 






Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024