«Зустрінемося – поговоримо»: волинян кличуть на Фестиваль думок

28 Вересня 2019, 08:50
845

Уже цієї неділі у Луцьку відбудеться дійство, яке буде новинкою для області. 29 вересня на Іподромі відбудеться унікальний захід – Фестиваль думок.

Організатори заходу пропонують лідерам неурядових організацій, активістам, мешканцям Волині, владі зібратись на одному майданчику для відкритого обговорення викликів, що стоять перед громадою, регіоном, державою.

Під час фестивалю буде можливість подискутувати на різні теми, які є найбільш хвилюючими, гострими та актуальними для волинян. Зокрема, відвідувачі фестивалю матимуть можливість поділитися своїми думками на таких локаціях: «Молодь та зміни», «Соціальні проблеми та їх рішення», «Громада у смартфоні», «Влада+громада=...». Окрім дискусій, усі бажаючі зможуть взяти участь у воркшопах (тренінгах) на теми енергоефективності, розвитку молоді, фінансової грамотності.

«Щодня у мережі Facebook волиняни обговорюють важливі теми. Але чи готові люди вийти за межі соціальних мереж і поговорити про важливе в реальному житті? Я переконана, що так. Тому команда «Волинського Інституту Права» вирішила організувати Фестиваль думок у Луцьку. Переконана, що це дійство стане майданчиком для народження нових ідей та викличе широкий резонанс», - зазначає співорганізаторка фестивалю, керівниця «Волинського Інституту Права» Ірина Гайдучик.

Крім дискусій та воркшопів, під час фестивалю діятиме дитяча зона, ярмарок проектів громадських організацій, фотовиставка присвячена громадським діячам Волині. Родзинкою фестивалю стане флешмоб «Збери свою громаду».

«Ми намагаємося зробити так, щоб Фестиваль думок був цікавий для різної категорії волинян. Хочемо, щоб 29 вересня у Луцьку запам'яталося, як свято дискусії та день народження нових ідей для розвитку міста, області та України вцілому. Приходьте - поговоримо!» - зазначає Ірина Гайдучик.

Читайте також: Розповіли, як збираються розвивати зоопарк у Луцьку


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024