На Сільмаші у Ковелі встановили контейнери для роздільного збору сміття

28 Вересня 2019, 10:45
На Сільмаші у Ковелі встановили контейнери для роздільного збору сміття 4601
На Сільмаші у Ковелі встановили контейнери для роздільного збору сміття

У Ковелі мікрорайон Сільмаш забезпечили контейнерами з роздільного збору сміття.

Вони розраховані на сортування скла, паперу, пластику та інших відходів, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Спеціальні сміттєві контейнери встановили неподалік ТЦ «Ювант», вулиці Варшавської, 5, біля НВК №11, на Відродження, 10 та 22, та на вулиці Боровця. Вони мають паркан з трьох сторін та дах і є доступними для мешканців цілодобово.

 



 

У міськраді зазначають, що зараз важливо, аби всі відповідально поставились до сортування сміття та викидали його у контейнери лише за призначенням. На жаль, трапляються випадки, коли мешканці залишають мішки з побутовими відходами просто на майданчику, привозять великогабаритні речі, що теж неприпустимо.

Начальник РЖКП №2 Наталія Гейко зауважує, що бажаного результату можна досягнути, коли всі почнуть дотримуватись правил, поважати працю один одного та спільно дбати про порядок у рідному місті. Хоча позитив уже є очевидним. У деяких дворах раніше збирались гори сміття, коли люди не бажали його викидати за графіком. Сьогодні такі картинки зникають у цьому мікрорайоні. 

За словами керівника комунального підприємства, відповідальні працівники слідкують, аби все вивозилось вчасно і баки не переповнювались.
У Ковелі згідно погодженої схеми санітарного очищення міста розпочали впровадження системи сортування твердих побутових відходів з вулиць Володимирської та 40 років Перемоги.

Як повідомили в управлінні капітального будівництва та житлово-комунального господарства, найближчим часом подібні майданчики з контейнерами з роздільного збору сміття облаштують і у центральній частині міста. 

Коментарі
28 Вересня 2019, 13:58
Хороша ідея. Цікаво, чому керівник ЖЕКу 1 не може до такого додуматись? А натомість його працівники кидають сміття прямо в спину мешканцям житлОвих будинків, бо ті, бачте відмовились вказати ім'я та адресу, коли викидали сміття....в сміттєву машину.... НОНСЕНС.
28 Вересня 2019, 18:39
Хто це так виспівує фальцетиком помідорисі дифирамби? Самому автору статті невже не гидко?
29 Вересня 2019, 03:07
&amp;quot;Начальник РЖКП №2 Наталія Гейко зауважує, що бажаного результату можна досягнути, коли всі почнуть дотримуватись правил, поважати працю один одного та спільно дбати про порядок у рідному місті&amp;quot;.<br/>....<br/>&amp;quot;За словами керівника комунального підприємства, відповідальні працівники слідкують, аби все вивозилось вчасно і баки не переповнювались&amp;quot;.<br/><br/>Довго іржав...
29 Вересня 2019, 13:10
А чого в натурі памідориху взялись відбілювать? Залізла в лайно з головою, викликав Товстига рятувальників?
29 Вересня 2019, 15:04
то ти і є те бидло, що заборгувало велику суму грошей за вивезення сміття і отримав від жінки по спиняці? Ти є мудозвон
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024