Це твоє запрошення на паті – гурт DILEMMA в Ковелі

31 Жовтня 2019, 18:00
DILEMMA 6061
DILEMMA

Новатори та революціонери сучасної української музики – відомий party-гурт DILEMMA відвідає місто Ковель в рамках всеукраїнського туру та презентації нового альбому #SHALENII!

Гурт «Прорив року» за версією всеукраїнської премії «Золота Жар-Птиця», їх виступ на національному відборі на «Євробачення» з запальним треком «На паті» є найнезабутнішим з усіх конкурсантів, а їх відео-роботи «Камікадзе», «Майлав» та «Тілом тряси» набирають мільйони переглядів на YouTube! 

Нещодавно відбувся реліз ще одного кліпу DILEMMA – «Шаленій», містичного та сексуального екшну, який був знятий у справжній покинутій київській лікарні. У кадрі артисти дуже натурально перетворилися на лікарів та пацієнта, а глядачі розцінили це як абсолютно нетипову для українського шоу-бізнеса відео-роботу.

«Глядач дивується, тільки від того, коли потрапляє на наш концерт, через 3 пісні – все! Він під кайфом, під суперпозитивним, танцювальним, вибуховим кайфом. Хіба не так повинно бути на концертах гурту, який виконує розважальні пісні ?  Глядач повинен отримати насолоду і запам'ятати цей концерт надовго, і самий що не на є правильний спосіб так зробити - це увірватися з усіма руками і ногами в нашу хвилю на концерті, якщо ти так зробив – все! Ти приречений на незабутній концерт!», – каже фронтмен гурту DILEMMA Джей Бардаченко.

Гурт вже встиг проїхати багато міст України з презентацією альбому та шаленими концертами, наступна зупинка – місто Ковель, 1 листопада, Палац Культури імені Тараса Шевченка! Приходь, бо незабутнє паті чекає саме на тебе!

Квитки на kontramarka.ua та у касах міста.

 

Коментарі
19 Жовтня 2019, 22:59
То будуть співати як Вінник
20 Жовтня 2019, 12:35
Винника скоро не пустять в Україну...
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024