До Дня туризму на Ковельщині відбувся велопохід

02 Жовтня 2019, 10:19
1665

У Ковелі Молодіжний центр «Місто ідей» організував не лише туристичний, а й патріотичний захід, присвячений Всесвітньому Дню туризму.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

28 вересня компанія активних велолюбителів відправилася  у міжобласний наметовий національно-патріотичний табір «Волинська Січ», що знаходиться у селі Городилець. Втім, маршрут обрали з перешкодами і значно довший – через село Зелена.

У «Волинській Січі» велосипедистів зустріли «Скіф» та «Веснянка», а також їх  помічники-інструктори «Леля» і «Підкова», які підготували для них цікаві завдання.

Учасники марафону познайомились з роботою наметового табору та спробували і себе у ролі його мешканців. Вони долали смугу перешкод, проходили естафету у спортивному лабіринті, стріляли в тирі з лука і з страйкбольної зброї, долучились до командної, військово-патріотичної гри «Лазертаг» (безконтактний лазерний бій).

Молодіжний велопохід поєднав у собі активний відпочинок, національно-патріотичне виховання, туристичні змагання та знайомство неймовірних людей з подібними цілями та життєвими пріоритетами.








Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39