Ковель розірвав договір про співпрацю з російським Ржевом

09 Грудня 2016, 13:24
5592

Таке рішення депутати Ковельської міської ради прийняли одноголосно навіть без обговорення на другому пленарному засіданні 16-ї сесії. «За» голосував і міський голова Олег Кіндер. Договір про співпрацю з російським містом розірвано в односторонньому порядку.

Як стверджує автор проекту голова депутатської фракції ВО «Свобода» Вадим Ткачук, прийняття даного рішення обумовлено триваючою збройною агресією з боку Російської Федерації, наслідком якої є окупація Автономної республіки Крим та окремих районів Донецької й Луганської областей, тисячі жертв серед громадян України.

«У зв’язку з тотальною пропагандою та викривленням фактів з боку Російської Федерації, формуванням ненависті до всього Українського, існування подібних угод є неповагою до родин полеглих героїв за незалежну Українську державу», – вказує Вадим Ткачук.



Коментарі
09 Грудня 2016, 17:21
во Ржеве про ковель то не слышали.............удивили
09 Грудня 2016, 18:41
Взагалі який був результат від цієї співпраці???
09 Грудня 2016, 19:30
=во Ржеве про ковель то не слышали.............удивили= Что ты мелешь своим языком, как помелом!? Такому тупому человеку как ты надо знать, что Ржев поддерживал с Ковелем дружеские партнерские отношения еще с 70-х годов. Еще до российско-украинской войны на празднование Дня города в Ковель ежегодно приезжали официальные делегации из Ржева, а из Ковеля ездили в Ржев.
09 Грудня 2016, 20:59
Як співав кабздон, ета радасть са слєзамі на глазах!
09 Грудня 2016, 22:46
хоть комусь хватило здорового глузду, рохуму і сміливості покінчити з москалями УРААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09 Грудня 2016, 23:04
я не знав що стільки сепарів в ковелі живе, треба ними занятися, чемодан - вокзал - расія доки не пізно, мудаки
10 Грудня 2016, 10:55
скоро буде безвіз от і попи.....єш италійським інвалідам дупи витирати. Хоча це можна зробити і з візою.
10 Грудня 2016, 12:16
із за політичних амбіцій бидлоти страждають люди. Що поробиш. така наша доля. Нюрнбергу 2 бути
10 Грудня 2016, 12:21
геть звідси путлеру сосати
10 Грудня 2016, 12:22
Дуже шкода, що зараз штучно культивують ненависть між народами, нас зіштовхують лобами ті, хто тиснуть один одному руки.
10 Грудня 2016, 12:30
москаль це одвічний ворог України, і нам з ними неподорозі, хочуть жити в руськом міре потяги ще ходять, нажаль, яб і їх скасував. Напів вагітним бути неможна, кацапи завжди окуповували Україну і якщо ми їх зараз не зупинимо це прейдеться робити нашим дітям
10 Грудня 2016, 15:05
Ненависть культивує в першу чергу влада Росії, культивує роками, десятиліттями. Кацапи бачать ворогами не тільки нас, українців, а й увесь світ. Для них - скрізь вороги. Розв'язали криваву війну в Придністров'ї, Чечні, Грузії, тепер взялися за Україну. Хто наступний? Після цього кажуть, що їх не люблять. За що ж любити фашистів?!
10 Грудня 2016, 15:11
Згадайте, що зробила кацапська солдатня з Грозним! Жахливими бомбардуваннями місто просто стерли. За цей злочин проти мирного населення Чечні російську владу потрібно судити міжнародним трибуналом!
10 Грудня 2016, 17:00
згадайте що робила авіація НАТо в Югославії. Людей вбивали тільки за те, що не хотіли танцювати під американську дудку. Чому тоді бандерня мовчала, що американці втручаються у справи іншої держави. Чому бандерня мовчала. коли гинули люди. Чому у бандерні подвійни стандарти? Чому бандерня мовчить і не висловлює своє ФЕ американським агресорам, яки розбомбили Лівію, Як признали янки, помилково знищили державу Ірак. Врешті решт чому мовчать е висловлюють ноту протесту по поводу зірок на американському флагові.
10 Грудня 2016, 18:22
білі зірки на синьому фоні яке мають відношення до комунізму?
10 Грудня 2016, 18:55
а яке відношення до комунізму мають зірки цементеого кольору. чи серп і моло? Чи комусь спілка ррбітників і селян стоїть поперек горла?
10 Грудня 2016, 20:52
Споконвічний ворог України не москаль, а кацап, який живе в Україні, незнає української мови і воюватиме хоч за кого, як це роблять так звані АТОвці, які на щирій російській клянуть таких же, тільки з іншої сторони. А ще споконвічний ворог України такі бовдури і невігласи, як ти, які в житті навіть Читанки повністю не прочитали, зате гарно навчились плюватись на всі сторони і з розумним свинячим виглядом розмірковувати про те, що примарилось десь за клюбом після споживання сивухи з сігарєтою вприкуску. Подумай сам, чи хотів би ти, щоб твої діти були схожі на тебе?. Пожалій їх.
11 Грудня 2016, 12:33
Если бы не Америка, то киевские улицы уже топтала бы сапогами русская солдатня, а украинских патриотов отправляли в Сибирь. Авиаудары НАТО в Югославии ни в какое сравнение не идут с теми "ковровыми" бомбардировками Грозного путинской военщины. Русские каратели истребили мирных жителей столицы Ичкерии и за это должны понести наказание международным трибуналом.
11 Грудня 2016, 12:39
Украина никогда не пойдет на "ковровые" бомбардировки Донецка, так как это сделали русские каратели в Грозном. Донецк - это Украина, а Грозный был столицей независимого государства.
11 Грудня 2016, 20:26
Ну що, путолизи підірвані, всралися? З чим і поздоровляю і бажаю вам всього найгіршого!
11 Грудня 2016, 20:37
" яке відношення до комунізму мають зірки цементеого кольору. чи серп і моло? " - Серп і мо́лот — головна державна емблема колишнього Радянського Союзу - комуністичної держави. "Хто не з нами - той проти нас", - казали комуністи і мільйонами розстрілювали, морили голодом, відправляли в Сибір.
12 Грудня 2016, 10:34
Какую бредятину тут можно прочитать , господи как быстро вам уши за..рали, хорошо что таких мало, многие понимают, что было хорошо, а было бы еще лучше, оглянитесь родненькие, какая жизнь "хорошая" у вас настала, вспомните три года назад как было, плохо было понимаю, но не до такой степени....не несите чушь, вы русским не нужны, вас захватывать, с собой разобраться не можем, своих проблем хватает....будьте тактичны не истерите, вы же в европу хотите...
12 Грудня 2016, 13:12
Так немає ні в кого істерики, крім вас! Українці згадують історичні факти, які дуже не люблять чути росіяни. Ото і все! Хіба ви заперечити написану вище тезу: "Хто не з нами - той проти нас", - казали комуністи і мільйонами розстрілювали, морили голодом, відправляли в Сибір. Це ж правда! Царська тюрма народів обернулася новою тюрмою - комуністичною, ще більш жахливішою від попередньої. А "бредятину" пишете саме ви. Кремль вміє промивати мізки!
12 Грудня 2016, 15:05
Российская журналистка Юлия Латынина раскритиковала Следственный комитет России, который заочно предъявил обвинение украинским командирам в обстреле территории РФ в июне-августе 2014 года. "С одной стороны, это, действительно, вопиющая ситуация. С другой стороны, чья бы корова мычала, а чья бы молчала, потому что нам, стране, которая выносила грузинские танки из Цхинвали "Градами" и авиационными бомбардировками, и всё это время рассказывала, как это грузины сами бомбят Цхинвали, в котором они находились, нам, стране, которая рассказывала про распятого в Славянске мальчика, нам, стране, которая сейчас пытается привлечь украинских военнослужащих за бомбардировки российской территории вот в тот самый момент, когда был самый жаркий момент кампании на Донбассе и украинские войска пытались вышибить боевиков, а Россия стала просто реально вводить подразделения свои на территорию Украины, чтобы этому препятствовать. То есть чья бы корова мычала, а чья бы молчала", - сказала Латынина.
13 Грудня 2016, 09:59
действительно прошло 25 лет со дня незалежности, выросло новое поколение, а с этим поколением и новая история Украины появилась, совершенно новая, такое впечатление, что в сталинские или советские времена (коммунистические) очень предвзято относились только к Украине, остальные стояли в стороне и радовались, это с вашей сегодняшней "истории", а Сибирь появилась только благодаря сосланным украинцам, про все правда, только не забывайте пожалуйста , что в этот исторический период, страдали все народы не меньше вашего, и голод был везде....про коммунистов скажу, я еще хорошо помню те времена (для вас сегодня по вашей истории они самые ужасные) когда колхозами , заводами правили те коммунисты.....плохо что сегодня старшее поколение Украины, по своим финансовым ресурсам и неграмотности в паутине не может пообщаться с вами молодыми и рассказать вам ту правду.....много можно писать я не хочу вас переубеждать в чем то право ваше, я просто могу только сравнить сегодня так как по воле судьбы остался в России, поймите еще раз вы простым русским людям не нужны, в последнее время Украина даже в колуарах простых грешных не обсуждается, еще одно скажу, слышу постоянно что солдаты срочники русские воюют на Донбассе, к большому сожалению, там гибнут люди, как с одной стороны так с другой, если бы срочники из России погибали там, ихние матери сегодня стояли бы у стен Кремля, поверьте мне....ПУСТЬ БУДЕТ МИР МЕЖДУ РОССИЕЙ И УКРАИНОЙ!!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024