«Мільйони ми «закатували» щорічно», – мер Ковеля

02 Жовтня 2019, 16:53
Олег Кіндер 3528
Олег Кіндер

Очільник ковельської міської влади зізнався, як щорічно «закатували» мільйони гривень в ремонт вулиці Сергія Тимошенка.

Розповідаючи на останній сесії Ковельської міської ради про боротьбу із затопленням дощовими водами тунелю під двома залізничними мостами, мер Олег Кіндер повідав, як вдалося там спустити воду, при цьому він згадав капітальний ремонт вулиці Сергія Тимошенка.



 

«Є у нас проблема: підтоплення під тунелем. Всім відома. І практично те, що ми зробили, пам’ятаєте, був капітальний ремонт вулиці Тимошенка. У чому він заключався? І було питання, щоб в першу чергу зробити водовідведення, тому скільки б ми не ремонтували вулицю Тимошенка – вода не могла нікуди сходити і ті мільйони, які ми «закатували» щорічно, їх хватало рівно рік. Біля вторчермета та об’єктів залізниці вода постійно там стояла. Куди ми спустили воду? Практично під колодязь, який скидає і тунель… От від тунелю в той же самий колодязь і спустили воду», – повідомив міський голова.

Читайте також: Олег Кіндер сказав підлеглим контролювати вулицю Тимошенка та рити траншею

Але, виявляється, то ще не все. Щоб повністю відвести воду з-під тунелю, владі потрібно додатково понад два мільйони гривень.

«Із-за чого ми почали чистити водовідвідну канаву від річки Турія до залізниці. Від моста проклали більшу половину труб залізобетонних. І нам залишилося від повороту на вулиці Ярослава Мудрого до залізничної КНС небагато – метрів двісті переложити каналізацію в залізобетонних трубах. Вартість – приблизно більше двох мільйонів, щоб відвести воду з-під тунелю. Це ті роботи, які нам необхідно зробити кров з носа», – наголосив ковельський мер.

Коментарі
02 Жовтня 2019, 23:32
чому Товстига ще на за горатами?
03 Жовтня 2019, 10:16
там кіндер з товстигою не на одну каналізацію накрав грошей. через одну памідориху відмито мільйонів з 15
03 Жовтня 2019, 20:26
Що у нього з лівим вухом?
03 Жовтня 2019, 20:51
Не хотів сам вилазити на світ Божий, довелося щипцями за ліве вухо витягувати. От і розтягнули трохи...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024