Ковельський театр-студія отримав нагороду на міжнародному фестивалі

03 Жовтня 2019, 18:00
Ковельський театр-студія отримав нагороду на міжнародному фестивалі 2297
Ковельський театр-студія отримав нагороду на міжнародному фестивалі

Ковельський аматорський експериментальний театр-студія «10 ряд 10 місце» взяв участь у IV Всеукраїнському та II Міжнародному фестивалі аматорських театрів «Fortuna Fest» в місті Черкаси, звідки повернувся з престижною нагородою.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Три дні фестивалю були насиченими подіями, серед яких – карнавальна хода – парад-аллє усіх колективів, урочисте відкриття, на якому ковельський театр презентував себе у вигляді театрально-літературних ремінісценцій за творами Вільяма Шекспіра, перевтілившись у найлегендарніших його персонажів. У програмі – різноманітні вистави усіх форм і жанрів від театрів з усіх куточків України. А ще – творчі зустрічі та майстер-класи з пластики, фехтування, акторської майстерності, вокалу, хореографії, сценічної мови, контактної імпровізації, сценічного руху й навіть сценічного падіння.

На цьому форумі театр-студія «10 ряд 10 місце» представив свою нову роботу – прем'єру філософсько-політичної драми – новелістичної трилогії «Поки прядеться нитка...» (за творами Віктора Гребенюка). Саме за цю постановку ковельських акторів відзначили нагородою в номінації «За найкраще трактування патріотичної теми і висвітлення соціально гострих питань українського суспільства».

Номінанти обіцяють представити свою чергову успішну театральну роботу і на ковельській сцені.  

 




Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024