Створення Зеленської ОТГ штучно блокується, – активіст

06 Жовтня 2019, 15:10
Створення Зеленської ОТГ штучно блокується, – активіст 3486
Створення Зеленської ОТГ штучно блокується, – активіст

У Ковельській районній раді говорили про добровільне об'єднання Зеленської громади.

Про це повідомляється на сайті Ковельської районної ради.

3 жовтня до голови Ковельської районної ради Андрія Броїла завітав активіст Ковельщини, житель села Зелена Микола Печенюк та спеціаліст І категорії, юрисконсульт Зеленської сільської ради Володимир Шевчук. Тематикою розмови стало добровільне об’єднання в єдину ОТГ Зеленською, Дрозднівською, Білашівською та Любитівською сільськими радами.

Як представники однієї із громад, гості запевнили голову районної ради  в тому, що неодноразово на зборах обговорювали питання об'єднання, однак, на їхню думку, створення такої громади штучно блокується. Також, в ході бесіди, представники Зеленської сільської ради просили у голови районної ради підтримки у вирішенні даного питання, можливості створення Зеленської ОТГ.

В свою чергу Андрій Петрович висловив своє бачення вирішення питання, а також запевнив, що матиме розмову в обласній раді щодо створення Зеленської ОТГ. Також, посадовець проінформував присутніх про те, що на недавнішньому сесійному засіданні, яке відбулося 26 вересня, районна рада підтримала  депутатський запит депутата Миколи Чуля щодо створення Зеленської ОТГ.

Коментарі
08 Жовтня 2019, 01:02
Повністю підтримаємо правильне рішення
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024