Люблинецький «Бетон» став срібним призером Кубка району з футболу

07 Жовтня 2019, 18:00
Люблинецький «Бетон» став срібним призером Кубка району з футболу 3263
Люблинецький «Бетон» став срібним призером Кубка району з футболу

Відбулися матчі ¼ фіналу Кубка району з футболу серед чоловічих команд установ, організацій, підприємств, сільських рад, сіл, селищ та ОТГ Ковельщини сезону 2019.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

На стадіоні селища Голоби зустрілися команди Голоби – Радошин (1:2), Поворськ – Любитів (3:0). В селищі Люблинець зіграли команди зі Старих Кошар та Колодяжного (2:7), а також «Бетон» (Люблинець) – Білин (4:1).

Після завершення останнього матчу відбулася церемонія нагородження срібного призера чемпіонату, а ним став «Бетон» (Люблинець). Від організаторів команду нагородили кубком, медалями і грамотами.

Участь у церемонії нагородження узяли перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, заступник Люблинецького селищного голови Олександр Шум, завідувач сектором у справах молоді та спорту райдержадміністрації Ігор Ювченко, голова районної федерації футболу Віктор Хомич.

Матчі ½ фіналу Кубка відбудуться 13 жовтня у Голобах на стадіоні «Дружба». Варто зазначити, що Кубок району з футболу присвячений Дню захисника України та Дню українського козацтва.

 



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром