Ковельчанка стала переможецею перукарського чемпіонату України

08 Жовтня 2019, 09:55
Ковельчанка Анна Дубовик стала переможницею XXII чемпіонату України майстрів перукарського мистецтва. 4113
Ковельчанка Анна Дубовик стала переможницею XXII чемпіонату України майстрів перукарського мистецтва.

Ковельчанка Анна Дубовик стала переможницею XXII чемпіонату України майстрів перукарського мистецтва.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У Києві відбувся фінал відбіркових турів 2018-2019 років – XXII чемпіонат України майстрів перукарського мистецтва. Його організатором стала Спілка професіоналів України в індустрії краси, а за звання найкращих у цій галузі змагались перукарі, візажисти та стилісти.

Цей чемпіонат вже внесено в Книгу рекордів України як наймасштабніший, в якому були задіяні 524 майстри та понад 1500 учасників-моделей.

Успішно виступила на престижному форумі перукарка з Ковеля Анна Дубовик. Майстриня здобула перемогу у номінаціях «Подіумна вечірня зачіска», «Коктельна зачіска з елементами плетіння» та  стала бронзовою призеркою у номінації «Весільна зачіска з елементами плетіння».

На відбіркових турах чемпіонату ковельчанка завоювала «золото» у номінаціях «Модний жіночий образ», «Сучасна салонна зачіска», «Весільна зачіска з елементами плетіння» та «срібло» за «Коктельну зачіску з елементами плетіння».

 



 
А для усіх, хто дбає не лише про красу, а й про стабільший заробіток на ній - у нас є важлива інформація. У Луцьку відкрилися нові курси майстрів манікюру "Професіонал". Тут усіх охочих вчать, не тільки як круто, сучасно, безпечно і красиво робити клієнтам офігенний манікюр. Справа в тому, що тут діляться знаннями, як майстрові манікюру побудувати свій бізнес, як шукати клієнтів, як комунікувати з ними і які секрети потрібно знати, щоб клієнт був задововлений красою манікюру. Практичними знаннями діляться професійні майстри, які, до того ж мають чималий практичний досвід у б'юті-сфері. Щоб дізнатися подробиці, як записатися на курси манікюру - переходьте на сайт навчального центру  "Learning center" і шукайте сторінку: Курс манікюру у Луцьку: Професіонал
Коментарі
08 Жовтня 2019, 13:29
Найкраща!!!<br/>Майстер своєї справи!!!!
09 Жовтня 2019, 00:24
А в якому салоні вона працює? Дуже гарно!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024