У Голобах побили директора Будинку мистецтв

09 Жовтня 2019, 16:55
У Голобах побили директора Будинку мистецтв 6559
У Голобах побили директора Будинку мистецтв

За фактом жорстокого побиття керівника закладу культури поліція відкрила кримінальне провадження і проводить розслідування.

Про цей прикрий випадок розповів 9 жовтня на позачерговій сесії Ковельської районної ради депутат Федір Вишневський. Інцидент трапився ще минулої п’ятниці в Голобському Будинку мистецтв. Під час дискотеки один з відвідувачів побив директора Григорія Тарасовського, який нині перебуває у лікарні.

«За словами свідків, у залі було чоловік п’ятдесят… І ніхто йому навіть не протягнув руку, щоб його підняти. Люди знають, хто винуватець. Ось така наша молодь. Він знайшов у собі сили піднятися. Ледь опустився зі сходів. Там стояли кілька груп молодих людей – по п’ять-шість чоловік. І йому ніхто не допоміг, не провів на «швидку». Він сам викликав «швидку» і вже там, в Голобській лікарні, втратив свідомість», – говорить Федір Вишневський.

Як повідомив депутатів заступник начальника сектору превенції Ковельського відділу поліції Юрій Єрохін, за даним фактом триває розслідування.

Читайте такожУ відділі культури Ковельської міської ради сталася бійка

Коментарі
09 Жовтня 2019, 22:27
Культурно показали директору, що на дискотеці йому нічого робити
09 Жовтня 2019, 22:33
«За словами свідків, у залі було чоловік п’ятдесят… І ніхто йому навіть не протягнув руку, щоб його підняти. Люди знають, хто винуватець. Ось така наша молодь. Він знайшов у собі сили піднятися. Ледь опустився зі сходів. Там стояли кілька груп молодих людей – по п’ять-шість чоловік. І йому ніхто не допоміг, не провів на «швидку». Він сам викликав «швидку» і вже там, в Голобській лікарні, втратив свідомість». ПОЖИНАЄМО ПЛОДИ ПЕЧЕРНОЇ ДЕМОКРАТІЇ !
10 Жовтня 2019, 10:31
Ось вам приклад нової епохи. Кожен сам за себе. А завтра можуть і вам наваляти. Так і здохнете під деревом.
10 Жовтня 2019, 19:56
Бо то треба, щоби з Голоб тих наркош виселили! Амфітамін жеруть на кожному кроці.І причому і дівчата (якщо їх так можна назвати в 9-11 класах) Обдовбані лазять!!!На що дивляться батьки і влада. Яка прекрасно знає про це. І поліція теж
12 Жовтня 2019, 02:10
Потрібно покарати,а не відкупити.Стид і срам батькам,що виховали такого ката,який підняв свою гнилу лапу на старшу людину.Ще своє знайде....
12 Жовтня 2019, 10:09
Потрібно покарати,а не відкупитися.Стид і срам батькам які виховали такого ката,який підняв руку на старшу людину, але наступні можуть бути батьки...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024