Розформували Ковельську рибоохоронну дільницю

10 Жовтня 2019, 13:00
Риба 1867
Риба

Захисники водних біоресурсів, спільнота Ковельщини занепокоєні тим, що керівництво Волинського рибоохоронного патруля розформувало Ковельську рибоохоронну дільницю.

Тепер затверджена нова структура дільниць, де Ковельської вже немає, а інспекторський склад закріплений за іншими структурними підрозділами, котрі навіть знаходяться не в місті, пише Про Ковель.

Нагадаємо, що лише кілька років тому була створена Ковельська рибоохоронна дільниця, куди ввійшли Ратнівський, Старовижівський, Турійський, Ковельський райони і місто Ковель. Тоді ж відбувся підбір інспекторів служби. 

Тепер водоймами Ковельщини опікується інспектор з іншого району. Цю інформацію підтвердив старший державний інспектор Волинського рибоохоронного патруля Андрій Неридько.  На його думку, доїжджати інспектору у Ковель на роботу з іншого району за десятки кілометрів виглядає, м’яко кажучи, мало ефективним, а особливо це складно зробити уночі, коли рейди водоймами є найбільш результативними. До слова, на сайті відомства часто можна прочитати інформацію про численні здобутки саме Ковельського патруля.

 Дана ситуація щодо розформування Ковельської дільниці неабияк стривожила місцеву спільноту, громадські активісти обурені такими радикальними діями керівництва Волинського рибоохоронного патруля. Вони тепер хочуть створити власні спеціальні групи і виїжджати на водойми, аби захистити їх від можливих порушників.

 Окрім цього, незрозумілим залишається питання щодо подальшої долі земельної ділянки, яка була виділена на набережній міського водосховища під будівництво бази ковельського патруля.

Коментарі
10 Жовтня 2019, 19:46
Лодку їм дати хай плавають на роботу
11 Жовтня 2019, 12:51
А для чого інспекція, якщо в річках вся риба визд хала? Залишились одні сіпіля
11 Жовтня 2019, 17:10
А хто тепер штрафувати буде за те, що не там, не тоді, не тією вудочкою і не так зловив пацан коту плотвичку?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024