Хлопця, який у Ковелі зарізав жінку, захищає колишній слідчий

10 Жовтня 2019, 14:35
Суд 12805
Суд

Адвокатом неповнолітнього убивці став колишній слідчий міліції, син якого працює старшим слідчим Ковельського відділу поліції, де розслідується цей резонансний злочин.

Слідча суддя Ковельського міськрайонного суду Ірина Логвинюк ухвалою від 5 жовтня застосувала щодо неповнолітнього підозрюваного, який вбив жінку та поранив ножем ще двох людей, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів до 1 грудня включно без внесення застави.

Нагадаємо, 3 жовтня старшокласник ковельської школи-ліцею № 1 проник до новобудови своїх сусідів, а коли вони на шум туди зайшли, то накинувся на них із ножем. Єдиний удар у серце господині став фатальним, вона померла на місці. Її чоловіка з пораненнями (отримав не менше трьох ударів ножем в груди) госпіталізували у реанімаційне відділення лікарняного закладу. На щастя, він зумів вибити ніж та відігнати зловмисника від неповнолітньої доньки, яку той двічі порізав уже на подвір’ї під часу переслідування. Затримали підлітка на місці вчинення злочину працівники патрульної поліції.

Читайте також: Прокуратура оголосила підозру ковельському підлітку, який вбив жінку

У судовому засіданні, яке відбулося 5 жовтня, прокурор Анна Антонюк та слідча поліції Тетяна Федік підтримали клопотання про застосувати щодо підозрюваного тримання під вартою.

Матір затриманого просила, щоб суд відпустив її сина під домашній арешт, мовляв він є її старшою дитиною, вона має з ним довірливі стосунки. Сім’я з 5-ти осіб проживає у двокімнатній квартирі будинку барачного типу. Жінка перебуває по догляду за дитиною до досягнення трирічного віку і переконувала суддю, що зможе забезпечити належну процесуальну поведінку свого сина, і що в разі чого вони мають можливість тимчасово перебратись у вільну квартиру своїх родичів.

Захисником підозрюваного виступає колишній міліціонер Сергій Момот, який колись працював слідчим Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ і двадцять років тому «прогримів» тим, що «відмазав» від покарання винуватицю смертельного ДТП на центральній вулиці міста, внаслідок якого загинула малолітня дитина. Його син Дмитро Момот працює старшим слідчим разом із слідчою Тетяною Федік у Ковельському відділі поліції.

Сергій Момот зазначив, що підозра його підзахисному є необґрунтованою та стверджується лише показами потерпілих…

Суд врахував той факт, що неповнолітній підозрюється у вчиненні злочинів, що віднесені до категорії особливо тяжких, за вчинення яких Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі.

Коментарі
10 Жовтня 2019, 19:07
Доїльний апарат запущений!
10 Жовтня 2019, 19:58
Напевно будуть відмазувати,дадуть від сили 7-10років,або зроблять хворим та неосудним!!!
11 Жовтня 2019, 12:38
Зроблять придурком і випустять.
11 Жовтня 2019, 16:39
Тільки тут працює злочинний синдикат Момотів, під кришкою Тузя
11 Жовтня 2019, 16:59
Хто сказав, що хлопець винний? Журналістський "вирок" набрав "законної" сили?
11 Жовтня 2019, 17:26
За таке у нас не садить. У нас дати тюрми можуть бухгалтеру сільради за арифметичну помилу у виданій довідці, одинокій матері за неправильно заповнену декларацію в собезі, а умисне убивство ДУЖЕ тяжко буде доказати. Зроблять так, що ніж сам перелетів через паркан і винних осіб не встановлять. Так як в лісі біля МРЕВ випадковий чоловік хабаря знайшов. А хлопець сусідський на шум прийшов, ножа з тіла вийняв, от і відбитки пальців залишились. Якщо судити буде Логвинюк, то ця прийнятим по справі рішенням огорошить всіх - дати строк чоловікові, що залишився живим, бо він сприяв вчиненню злочину, не захистив жінку.
11 Жовтня 2019, 18:51
падлюко ти мєнтовська, двоє потерпілих, що дивом залишилися живі, дуже ДОБРЕ бачили хто намагався їх убити, вони добре знають хто убив їх маму і дружину!
11 Жовтня 2019, 19:25
Ніхто не захищає справжнього винуватця. Але факт немотивованого вбивства і твердження підозрюваного, що він нічого не пам'ятає змушує згадати про презумпцію невинуватості. Що там сталося, треба розібратися слідству, а журналістам не пороти гарячку.
11 Жовтня 2019, 20:03
головне щоб журналісти момотам не заважали тож вбивця скоро вийти на свободу, бо він вчинив "невмотивоване вбивство" і "нічого не памятає", так і будуть шукати "справжнього винуватця" продажні іуди
11 Жовтня 2019, 21:06
в ліпінах відсидиться з рік та й вийде на волю.
11 Жовтня 2019, 22:22
А справді, чому чоловік не захистив жінку? Він що, не міг справитись із 14-річним підлітком, якщо саме цей хлопець напав на неї? Тут щось дуже мутне...
12 Жовтня 2019, 14:39
Жінка першою зайшла у темне приміщення і першою отримала ніж в серце від цього 14-річного недоноска. "якщо саме цей хлопець напав на неї" - і чоловік і його дочка добре бачили, хто напад на них з ножем. Чоловік справився з тим придурком, вибив в нього ножа, захистив дочку і якою ціною - сам отримав кілька ударів ножем. Це мутне в твоїй голові мєнт!
12 Жовтня 2019, 20:30
Хлопець ніколи не конфліктував з жертвою, перед цим заходив до її житла і раптом... став вичікувати її в темному приміщенні з ножем? Ти сам у таке віриш?<br/>Якщо хлопець скоїв такий страшний злочин, то з яких мотивів?<br/>Якщо під дією наркотика або психотропу, то як та речовина так швидко могла подіяти?<br/>Тут запитань набагато більше, ніж відповідей.
07 Листопада 2019, 21:00
&amp;quot;став вичікувати її в темному приміщенні з ножем&amp;quot; А ти сам віриш в те що написав? Недоносок заліз в чужу новобудову з метою крадіжки. Коли його там виявили сусіди він отримав такий стрес, що кинувся на них з ножем. Які ще запитання тобі барану треба?
06 Червня 2023, 09:16
Koe taydellinen <a href=https://nikotiinipussi.wiki/>nikotiinipussi</a> elamys!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024