Колодяжне: з гаража підприємства вкрали акумулятори

13 Грудня 2016, 14:40
1199

Уночі в селі Колодяжне Ковельського району із гаража місцевого підприємства злодій викрав два акумулятори, вартістю майже 6 тисяч гривень.

Поліцейські оперативно встановили особи злодіїв та відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі, – повідомляють у прес-службі волинських правоохоронців.

Учора, 12 грудня, до співробітників Ковельського відділу поліції із заявою звернувся керівник підприємства із села Колодяжне. Він повідомив, що в ніч на четвер, 8 грудня, із гаража,очолюваного ним господарства, злодії викрали два акумулятори. Сума збитків становить майже 6 тисяч гривень.

Поліція оперативно з’ясувала, що до крадіжки причетні 19 та 22-річні жителі села Будище Ковельського району. До слова, один із них уже притягувався до відповідальності за скоєння крадіжки. Викрадене правоохоронці вилучили та повернуть потерпілому.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185( Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024