«У Ковелі землю під поліклініку продадуть для зведення багатоповерхівки», – депутат

11 Жовтня 2019, 15:00
«У Ковелі землю під поліклініку продадуть для зведення багатоповерхівки», – депутат 5509
«У Ковелі землю під поліклініку продадуть для зведення багатоповерхівки», – депутат

Депутат Ковельської міської ради стверджує, що фундамент під нову поліклініку разом із земельною ділянкою влада хоче продати для будівництва житлової висотки.

До студії волинського телеканалу «Аверс» під час прямого ефіру за участю ковельських міських депутатів та громадських активістів зателефонувала пенсіонерка з Ковеля, яка не представилась, спитавшись про подальшу долю довгобуду нової поліклініки на вулиці Івасюка, мовляв на цьому закинутому об’єкті вже багато років панує затишшя. У відповідь депутат Ковельської міської ради Ігор Пініс повідомив, що цей об’єкт законсервований, бо коштів будувати нема.

«Більше я вам скажу. Даний об’єкт виставляється на продаж. Його хочуть продати разом із земельною ділянкою. Це суміжна територія з діючим МТМО. Ми говоримо про те, що на сьогоднішній день Ковельське МТМО стало вже центром госпітального округу, воно є досить сильно навантаженим, з  прекрасним обладнанням. Там стараються робити, звичайно, хоча це величезна проблема і величезні питання. Тобто розширення даного закладу в перспективі буде неможливо», – говорить Ігор Пініс.

За його словами, міська влада хоче цю ділянку продати і збудувати дев’ятиповерховий або п’ятиповерховий житловий будинок, розмістивши на першому поверсі амбулаторію.

Також він розповів про цьогорічну оборудку на вулиці Шевченка, коли один ексміліціонер викупив стару котельню, а потім через сесію «вибив» землю під нею і тепер на цьому місце хочуть звести дев’ятиповерхівку.

Читайте також:



 

Коментарі
11 Жовтня 2019, 19:59
KYRVA EBANA MATb!
11 Жовтня 2019, 20:00
Спочатку збудували каркас медучилища біля палацу культури, вбохали мільйони гривень. Але комусь щось не сподобалося і будівництво заморозили. Здається, не захотіли нового медучилища, так добудуйте і зробіть поліклініку. Так ні, віддали каркас на знос за безцінь, ліквідували зручну для ковельчан автостоянку на вул. Івасюка, звели там фундамент поліклініки, а саму поліклініку загнали в двоповерховий хлів. І знову щось пішло не так... Після того, як фундамент простояв десяток літ, віддають його за безцінь і намилились збудувати на його місці багатоповерхівку. Скільки мільйонів гривень пішло коту під хвіст?<br/>Висновок один - не дебіли і не імбецили, а ідіоти розтринькують наші податки!
11 Жовтня 2019, 21:02
і мені повернуть гроші шо я неодноразово перераховував зі своєї зарплати?
12 Жовтня 2019, 12:57
Коли вже когось посадять з рєшал міської ради?
12 Жовтня 2019, 16:28
Цікаво, а кому вони збираються ту землю продати? Чи не самим собі??? Га???<br/><br/>Чи є у нас в Ковелі прості люди, які б змогли її купити, окрім самих же ДЕПУТАТІВ???<br/><br/>Отже, уже хтось із наших вельможних слуг намилився її прикоцькати!!!!<br/><br/>У нас багато чого в Ковелі продається заради ДЕПУТАТА і як купується, то тільки ДЕПУТАТОМ (або наближеними родичами)!!!!<br/><br/>Чи не так?!
12 Жовтня 2019, 16:57
Скільки я Кіндеру заніс
12 Жовтня 2019, 18:11
Значить хтось заніс більше. А зараз хтось інший занесе ще більше. Земля в центрі - на вагу золота...
14 Жовтня 2019, 12:06
крейсер Аврора на всіх парах мчить у Ковель. Нехай купляють. Нехай віддають крадені гроші. Самі ті ДЕРЖИМОРДИ повтікають а земелька залишиться на місці. Правда всеодно восторжествує.
14 Жовтня 2019, 18:54
Твоя аврора, кошкін-мишкін, ніколи не стріляла і давно зігнила на приколі під Петербургом, разом з твоїм коммунізьмом
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024