У Ковелі вилучили контрабандні цигарки на близько півмільйона гривень

12 Жовтня 2019, 14:41
У Ковелі вилучили контрафактні цигарки на близько півмільйона гривеньФОТО 4523
У Ковелі вилучили контрафактні цигарки на близько півмільйона гривеньФОТО

Контрафактні цигарки на близько півмільйона гривень затримали правоохоронці у Ковелі.

Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України.

Отримавши інформацюї щодо можливої доставки в населені пункти прикордоння Волинської області контрафактних тютюнових виробів, незаконно виготовлених на території України, які в подальшому мали переміщатися до Польщі, офіцери оперативних підрозділів спільно з працівниками Національної поліції області у Ковелі зупинили автомобіль Фольксваген української реєстрації, яким керував наш співвітчизник.

Під час візуального огляду встановили, що у багажному відділенні транспортуються тютюнові вироби, але водій відкрити автомобіль для перевірки відмовився.

11 жовтня під процесуальним керівництвом Ковельської місцевої прокуратури на підставі ухвали судді Ковельського міськрайонного суду провели обшук зазначеного автомобіля. В результаті проведених слідчих дій виявили та вилучили 40 ящиків сигарет, а саме – 20 тисяч пачок контрафактних цигарок. Попередня сума оцінки склала близько півмільйона гривень.

Наразі триває досудове розслідування.

 


Коментарі
13 Жовтня 2019, 12:03
Знову ті брудні цигани що торгують нібито московськими іконами на базарі
13 Жовтня 2019, 14:01
Що ти вчепився до циган? У них вузька спеціалізація - наркотики. Цигани успішно конкурують з почаївськими "монахами". Циганський героїн набагато кращий, ніж почаївський...
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024