Аркадій Войтюк випустив першу дуетну пісню

13 Жовтня 2019, 12:00
Аркадій Войтюк випустив першу дуетну пісню 4795
Аркадій Войтюк випустив першу дуетну пісню

Співак з Ковеля Аркадій Войтюк випустив дуетну пісню «Senorita».

Записав Аркадій пісню у дуеті з Мішою Дімовим – учасником проектів «Голос країни» та «Народна зірка». Завдяки неймовірному вокалу Михайло отримав одну з головних ролей у мюзиклі «Нотр-Дам де Парі». Де співаки і познайомилися.

В описі до пісні Аркадій Войтюк розповів історію зародження пісні «Senorita».

«Ми з Misha Dimov знаємося вже 5 років. 5 років спільних репетицій і гастролей Notre Dame de Paris Україною і Європою. Ми дуже близькі за характерами і поглядами на життя. Мало того, його син народився 17 лютого як і я. Рік тому, він попросив мене написати йому пісню... Але я закрутився, Misha був не наполегливий, так і пройшов рік... », – каже Аркадій.

У лише цьогоріч вдалося написати спільну пісню.

«На цьогорічному «Нотр Дамі» Misha вже дуже впевнено сказав: «Аркадій, напиши мені пісню! Хочу співати своє!». Нащо я відповів: «А давай забабахаємо дует! Окремо ще наспіваємося». Це зацікавило обох. Це був серпень. Я, як завжди, взяв листки А4, ручку, чай і почав шукати гітарні рифи, рими, ідею. Написав шмат однієї пісні, чую – не воно. Другу, третю – все не те... А на четвертий раз в голову зайшли пляжі Тенеріфе і прекрасна Senorita. Дзвякнув Mishi і сказав : «Є! Пісня готова!». Коротше кажучи, я сам прокайфував від цієї історії і пісні. Тому, і Вам рекомендую!», – розповів історію зародження пісні співак. 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024