У Ковелі затримали п'яного водія

14 Жовтня 2019, 19:02
Водій / Фото ілюстративне 4351
Водій / Фото ілюстративне

Патрульні у Ковелі затримали небезпечного водія.

Про це повідомляється на сторінці волинських патрульних у Facebook.

Вдень, 13 жовтня, під час патрулювання в місті Ковелі інспектори отримали орієнтування проте, що водій керує автомобілем «Opel Combo» в стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські працюючи по орієнтуванню знайшли авто на вулиці Володимира Кияна, однак на законну вимогу про зупинку водій проігнорував та почав тікати від службового автомобіля. Кермувальник створював аварійні ситуації та порушував Правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку себе та інших. В результаті чого водій не впорався з керуванням та здійснив з’їзд в кювет після чого намагався втекти, однак його затримали патрульні.

В автівці знаходилося ще двоє дорослих чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

29-річному водієві запропоновали пройти огляд на стан сп’яніння. Однак водій в присутності двох свідків відмовився від огляду на місці та в медичному закладі.

В результаті складено всі необхідні матеріали за ст 130 (Керування в стані сп’яніня) КУаАП, ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу) КУпАП та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування)

«Водій напідпитку — це потенційний вбивця! Будьте відповідальними – не порушуйте закон! Дякуємо за небайдужість громадянину за небайдужість та дзвінок на спецлінію «102». Можливо, ви відвернули непоправне», – нагадують патрульні.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024