«Я для вас ті проблеми швидше знайду і буду від них лікувати», – мер Ковеля до підлеглих

15 Жовтня 2019, 15:00
Олег Кіндер 3877
Олег Кіндер

Ковельський міський голова обурився, що на святковому концерті була дуже низька явка працівників виконкому.

На апаратній нараді у виконкомі мер міста Олег Кіндер «нагримав» на своїх підлеглих, які не відвідали у п’ятницю, 11 жовтня, в Народному домі «Просвіта» святковий концерт з нагоди Дня захисника України. При цьому він зауважив, начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонно-мобілізаційної та кадрової роботи Валерій Мацюк, якого кілька місяців тому судили через поїздку за кордон, заходив до концертної зали і перераховував працівників міськвиконкому по відділах і управліннях.

«Я потім вам це розкажу, коли ви прийдете за преміями. Чого у когось нуль, а в когось – 5. Якщо в робочий час, і ще для вас у тому числі, проводяться заходи, то святий обов’язок вам там бути, на тих заходах. А то получилося, що в залі сиділи ті, хто постійно ходять, і половина – батьки, дідусі й бабусі тих дітей, що виступали, і самі колективи сиділи», – давав наганяй Олег Кіндер.

При цьому міський голова згадав часи Радянського Союзу.

«Послухайте, я не говорю, що потрібно вертатися до радянських часів. Якщо хто знає радянські часи: на кожний відділ, на кожне управління були визначені місця і кількість чоловік, які повинні були в залі сидіти і на вході відмічалися. Демократія – це хороша штука, але коли демократія перетворюється… а в мене не получається, а я не хочу, а в мене настрою немає, або ще якісь проблеми шукаєте, то вибачте мені. Я для вас ті проблеми швидше знайду. Тільки я вас буду лікувати від тих проблем. Для кого заходи відбуваються? Так що, Валерій Андрійович, потім скажете: хто був, а хто не був», – сказав мер міста, звертаючись до свого «секретчика».

Коментарі
15 Жовтня 2019, 18:40
От то справа для міського голови! Премії виявляється роздають за явку на свято, а не за трудові здобутки. Секретчик пише явку, ще розтрілом налякали б.
15 Жовтня 2019, 23:35
А хто найбільша проблема в Ковелі?
15 Жовтня 2019, 23:38
Чому раділи під час комунофашизму? Дефіциту продуктів та промтоварів, ішачінню на фіделя кастро, третьосортним супервідсталим виробам, кілометровим чергам на задрипаний москвич, двадцятирічним чергам на оренду мікрожитла чи залізному занавісу?
16 Жовтня 2019, 11:22
ти є придуркуватий недобиток. тобі місце в Ліпінах
16 Жовтня 2019, 12:18
Раділи тому що мали заррлату, роботу. На столі було завжди сито. Не їздили витирати дупи італійським інвалідам, будували свої а не сужі заводи. Бидлу цього не зрозуміти.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024