В Університеті третього віку розпочався новий академічний рік

21 Жовтня 2019, 09:00
В Університеті третього віку розпочався новий академічний рік 2081
В Університеті третього віку розпочався новий академічний рік

Відбулося урочисте відкриття навчального академічного року в Університеті третього віку. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

139 ковельчан, які перебувають на заслуженому відпочинку, знайшли собі заняття до душі – стали слухачами Університету третього віку.

Заклад відкрили при територіальному центрі соціального обслуговування у 2005 році . Він був першим в Україні. Нині ж цей досвід підхопили в багатьох регіонах.

Заняття на факультетах проводяться без екзаменів, заліків і контрольних робіт, відвідування і успішність – на добровільних засадах.

Привітати поважних студентів завітали секретар міської ради Віра Федосюк та заступник міського голови Ігор Прокопів. На урочистості також завітали начальниця управління соціального захисту населення Софія Сагаль, директорка територіального центру Діана Возна, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Стахорська, директорка Ковельської ДЮСШ імені Євгена Кондратовича, кураторка факультету фізичної реабілітації Олена Клімашевська.

Музичні вітання лунали від наймолодшого покоління – дітей, учнів Ковельського НВК №13-колегіуму. Слухачі мистецького факультету вдало продемонстрували уривки з п’єси Олексія Коломійця «Фараони».

 







Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024