На зупинці біля школи №3 у Ковелі встановили перше електронне табло

21 Жовтня 2019, 14:29
Автоматизоване табло 4807
Автоматизоване табло

У Ковелі встановили автоматизоване табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту на зупинку «СШ №3».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Другий рік поспіль триває співпраця виконавчого комітету Ковельської міськради, як організатора міських пасажирських перевезень, з підприємцями-перевізниками та представниками ТОВ «Дозор Україна» зі встановлення GPS-трекерів на транспортних засобах загального користування, які були заявлені у конкурсах.

Електронна мапа автобусних маршрутів громадського транспорту міста Ковеля (яку можна переглянути за посиланням https://city.dozor.tech/ua/kovel/city) і які будуть відображатись на електронному табло, налічує 16 транспортних одиниць. До кінця нинішнього року планують обладнати пристроями GPS-навігації ще чотири.

Пасажирські перевезення у місті здійснюють ТзОВ «Галактика-Авто» та 16 підприємців на 32 автобусних маршрутах, на яких працює 43 транспортні засоби. Більша половина з них ще не має трекерів.

ТОВ «Дозор Україна» ініціювало і днями за свій кошт встановило автоматизоване табло прогнозування часу на зупинці «СШ № 3». Це дозволяє відстежувати час прибуття очікуваної маршрутки. Це допомагає дотримуватися графіка руху, покращувати роботу транспорту та надання якісних послуг пасажирам.

 


Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024