Біля Палацу імені Тараса Шевченка дозволили проводити промислові ярмарки

24 Жовтня 2019, 17:34
Палац культури імені Тараса Шевченка 5132
Палац культури імені Тараса Шевченка

У Ковелі ярмарки виробників промислових товарів проводитимуть на площі перед Палацом культури імені Тараса Шевченка. 

Таке рішення прийняли сьогодні депутати міської ради. Мова йде про ярмарки-продажі товарів легкої промисловості, продукції повсякденного вжитку (одяг, взуття, аксесуари тощо). З таким крамом до Ковеля щосезону приїздять виробники з Харкова, Одеси та інших міст, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На черговому засіданні депутати внесли зміни до рішення ради, яке було прийнято у серпні цього року. Перелік місць для проведення ярмарків та торговельно-виставкових заходів доповнили пунктом: «Ярмарки виробників промислових товарів». Вони проводитимуться по вулиці Володимирській – між будівлею Палацу культури імені Тараса Шевченка та вулицею Заводською.

Нагадаємо, що у серпні обранці громади прийняли рішення «Про впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, тимчасових конструкцій та елементів благоустрою на території міста Ковель». Цим документом, з-поміж іншого, затверджено перелік місць для проведення ярмарків та торговельно-виставкових заходів на території міста Ковеля.

Зокрема, сільськогосподарські ярмарки проводяться на вулиці Незалежності, 100 (на центральній площі міста) та вул. Незалежності, 73 (за будинком рад на майданчику для паркування автомобілів). Крім того, визначені місця, де торгуватимуть ялинками, живими квітами, овочами та баштанними культурами (в залежності від сезону).

Передбачені також і святкові ярмарки, які традиційно відбуваються у Ковелі під час проведення державних свят, днів міста, фестивалів. Зазвичай тоді вулична торгівля розміщується у центральній частині міста – біля Палацу учнівської молоді, на території парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та  пішохідній зоні бульвару Лесі Українки.

Коментарі
24 Жовтня 2019, 22:50
Як цирк для дітей то не можна, бо кладовище., як базар то можна.
25 Жовтня 2019, 02:32
Дорогу зробіть, шоб під'їхати до того палацу, а то яма на ямі
27 Жовтня 2019, 14:26
Перетворити палац культури на постійно діючу криту барахолку. В районі Володимирської і сільмашу багато людей живе, а нормальної барахолки нема.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39