Ковельського мера на сесії міськради хотіли відсторонити від головування

24 Жовтня 2019, 18:00
Олег Кіндер 4455
Олег Кіндер

Унікальний випадок стався у Ковельській міській раді, коли на сесії депутати голосували за відставку головуючого.

Сенсаційне голосування відбулося 24 жовтня наприкінці пленарного засідання 57-ої сесії Ковельської міської ради. Після тривалої перерви під час її роботи хотів виступити з трибуни депутат Володимир Косцьов’ят, який пробував це зробити ще раніше, але міський голова Олег Кіндер щоразу наполягав, щоб він не виходив, а виступав з місця.

«Ви мені сказали у перерві: «Вдома у себе командуйте». А я вам скажу: я в сесійному залі, а ви є «слуга» міста Ковеля. Якщо ви так себе поводите, як «слуга» жителів міста Ковеля…», – апелював до головуючого Володимир Кирилович, але не договорив.

«Ви включили мікрофон, пане Косцьов’ят?» – перебив його мер міста, щоб спитатися.

«А ви ще досі не включили? Ще досі мене будете ганяти?» – обурювався депутат.

З місця Володимир Косцьов’ят сказав, що у зв’язку з грубим порушенням регламенту Ковельської міської ради головуючим, який сьогодні не надав йому, як депутату, право озвучити запитання з трибуни, то він просить поставити на голосування питання про заміну головуючого. Олег Кіндер оголосив, що це процедурне питання ставить на голосування.

«За» проголосували лише два депутата, всі решта – не голосували, але результати головуючий не озвучив, хоч зобов’язаний був це зробити, згідно регламенту. Такий «прокол» знову обурив Володимира Косцьов’ята.

«Коли депутат міської ради має бажання задавати питання в лице відповідаючому – із трибуни, головуючий не має права порушувати його права і вирішувати: чи включати його мікрофон, чи ні. Надалі попрошу вас поважати депутатів. Якщо не поважаєте себе, то хоч нас поважайте», – нарікав до мера депутат.

«Я вас люблю і поважаю», – посміхнувся Олег Кіндер.

Коментарі
24 Жовтня 2019, 21:56
Ну хоче Косцьов'ят до себе більше уваги. от і вся проблема. Як дитина мала. ... та він такий і є. З ним треба лагідно - то він нормальний!
25 Жовтня 2019, 14:51
Подаруйте Кукукнутому ще одну кобуру на ср..... Він буде її час від часу лапати, і щасливо посміхатися....
25 Жовтня 2019, 16:13
Дайте запит у комунальні підприємства на предмет заборгованості ку-ку-кнутим за комунальні послуги. Вони перевищують вже 15 000 грн.
25 Жовтня 2019, 21:45
Зараз стільки зброї на руках... Дай кукукнутому ще одну кобуру, так він туди пістолета запхає і буде його лапати коли треба і коли не треба...
26 Жовтня 2019, 11:42
А які комунальні послуги у нас якісно надаються?<br/>Він знає чому не платить, бо не хоче збагачувати кишені ОКРЕМИХ чиновників!
26 Жовтня 2019, 21:55
Через таких боржників скоро жеки збанкрутують. Але Кукукнутому всі борги по барабану. В суд жек на нього не подасть, бо кукукнутий весь суд завоняє.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром