Для ковельських школярів розпочали просвітницьку роботу про ВІЛ/СНІД

27 Жовтня 2019, 10:36
Для ковельських школярів розпочали просвітницьку роботу про ВІЛ/СНІД 1772
Для ковельських школярів розпочали просвітницьку роботу про ВІЛ/СНІД

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розпочав цикл тренінгів за участю волонтерки Корпусу Миру США Кесіді Кремтон на тему «Небезпека інфікування ВІЛ/СНІД».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

В Україні стрімко зростає кількість інфікованих і хворих на ВІЛ/СНІД. Країна залишається лідером в Європі за масштабами поширення ВІЛ-інфекції. Із нею живе до 250 тисяч осіб і тільки кожен другий знає про свій діагноз.

Перший такий захід відбувся у школі № 8 для учнів 10 класу. Молоді розповіли про вірус імунодефіциту людини, шляхи та фактори його передачі, як уникнути ризиків захворювання.

Матеріал був насичений та цікавий. Діаграми, різноманітні вправи методом «мозкового штурму» наповнили тренінг та зробили більш доступним для учнів. Діти мали можливість не тільки почути корисну інформацію, а й удосконалити свої навики у вивченні англійської мови.

Коментарі
27 Жовтня 2019, 13:18
Спочатку такі уроки потрібно провести з вчителями. Вони перші розповсюджувачи цієї хвороби на Волині!
27 Жовтня 2019, 13:50
Вперше ВІЛ було виявлено в гомосєків і на сьогодні вони відносяться до абсолютної більшості носіїв цього віруса. По-твоєму, всі вчителі збоченці?..
28 Жовтня 2019, 04:54
Причому вперше? Статистика каже, що діється сьогодні. А то згадав 70 роки, тоді цю хворобу за грип рахували. І не потрібно бути гоміком, вона легко передається простим статевим шляхом. Переспи з вчителькою без противогазу і отримаєш все - "на нос понос, на попу насморк"!
28 Жовтня 2019, 12:39
Ти це про вчительку музики та співів? Ті справді всі дуже слабкі на передок, дехто і на задок. А ти до фізички чи математички спробуй підійти...
28 Жовтня 2019, 15:47
В минулому році на сторінках цього ресурсу була оголошена статистика захворювань на СНІД і лідерами виявилися вчителі! Чому? В 60 роки в Америці винайшли таблетки проти зачаття і почалась сексуальна революція. Боженька ж заборонив це але люди не подумали і отримали СНІД. А на Волині дівчата з забитих сіл вивчились на вчителів, медсестер прибилися до міст, а там стільки чоловіків і зробили свою сексуальну революцію! Зрозуміло, що Боженька про них також потурбувався. На цій сторінці можна зустріти прізвища жінок які ведуть біологічну війну з чоловіками!)
28 Жовтня 2019, 17:23
За твоїм глибоким переконанням, вчителі вчать дітей світлому, доброму, ВІЧному...
28 Жовтня 2019, 21:21
А ти попробуй! Твоє майбунє в твоїх трусах. І бабусі будуть дебе оплакувати як гарного, здорового і рано покинувшим цей світ! Доживеш до старості бабки скажуть такий зморщений, пожив своє і не заплачуть!) Це не моє переконання, це статистика і не більше! На цьому ресурсі була такая публікація. А ти вже сам вирішуй з ким переспати і що підцепити!)
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром