Ковельський мер хоче, щоб два депутати-«укропівці» взяли в оренду частину поліклініки

28 Жовтня 2019, 12:01
Ігор Пініс та Володимир Косцьов’ят 3106
Ігор Пініс та Володимир Косцьов’ят

За словами міського голови, нехай «укропівські» депутати, які на сесії міськради не голосували за приватизацію старої будівлі, візьмуть її в оренду.

28 жовтня на апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради мер Олег Кіндер дав доручення начальниці відділу по управлінню майном комунальної власності Вікторії Васінович підготувати і надіслати офіційні листи депутатам міськради Ігорю Пінісу та Володимиру Косцьов’яту від фракції «УКРОП», які на останній сесії не голосували за продаж з аукціону частини приміщення поліклініки центральної районної лікарні, площею 202,2 кв. м.

Читайте також: Ковельська міськрада дозволила приватизувати в центрі міста стару будівлю

«Мені на сесії сподобалися два рішення. Перший, коли депутати не проголосували за списання основних засобів по МТМО. А коли я задавав питання: «А чому?» Логіки взагалі ніякої. Просто, бо я проти, і всьо. Там не хватило одного голосу. А по здачі в оренду… Ну, от, хто не голосував, офіційні листи цим депутатам. По-моєму, там два депутати не голосували – Косцьов’ят і Пініс. Офіційні листи їм на домашню адресу направте. Запропонуйте їм в частині, щоб вони взяли в оренду дане приміщення», – сказав Олег Кіндер.

При цьому Вікторія Васінович відповіла, що на комісії міськради вже пропонувала депутатам взяти дане приміщення в оренду.

Коментарі
28 Жовтня 2019, 21:24
Нехай Кукукнутий візьме приміщення поліклініки в оренду, відкриє там палату № 6 і поставить в ній свою персональну койку
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром