У маршрутках збільшили штраф за відмову в перевезенні пільговиків

31 Жовтня 2019, 10:18
Маршрутка / Фото ілюстративне 1414
Маршрутка / Фото ілюстративне

Збільшили штраф за відмову в перевезенні пільговиків.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

З  20 жовтня 2019 року набрав чинності Закон України «Про внесення зміни до статті 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за безпідставну відмову у пільговому перевезенні окремих категорій громадян».

Документ передбачає, що безпідставна відмова від передбаченого законом пільгового перевезення громадян тягне за собою накладення штрафу на водіїв транспортних засобів, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності в розмірі 50 (раніше - 8) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Коментарі
31 Жовтня 2019, 13:00
Солодка парочка товстиг дає перевізникам компенсацію за перевезення пільговиків у вигляді дулі. А перевізники замість того, щоб відкрити рота на товстиг, гавкають на пільговиків. Збільшення штрафів навряд чи дасть ефект у нашій "товстизькій ненародній республіці".
31 Жовтня 2019, 13:48
Перевізник Коновалов викидає дітей з пільгових з білетами і регоче.
31 Жовтня 2019, 16:29
Читаймо і &amp;quot;радіймо&amp;quot; закону на папері:<br/><br/>Стаття 229 КУпАП. Органи автомобільного транспорту та електротранспорту<br/><br/>Органи автомобільного транспорту та електротранспорту (тролейбус, трамвай) розглядають справи про адміністративні правопорушення, зв’язані з порушенням правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, правил користування автомобільним транспортом та електротранспортом (стаття 119, частина п’ята статті 133, частини перша, друга, четверта, п’ята і сьома статті 133-1, стаття 133-2, частина друга статті 134, абзаци четвертий, шостий та восьмий статті 135).<br/><br/>Від імені органів автомобільного транспорту та електротранспорту розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення мають право:<br/><br/>1) на автомобільному транспорті - керівник центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики з питань безпеки на наземному транспорті, та його заступники, керівник територіального органу центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики з питань безпеки на наземному транспорті, та його заступники (частини перша, друга, четверта, п’ята і сьома статті 133-1, стаття 133-2); керівник перевізника, який в установленому законодавством порядку надає транспортні послуги, його заступники та контролери (частина третя статті 119, частина п’ята статті 133, частина друга статті 134, абзаци четвертий, шостий та восьмий статті 135);<br/><br/>2) на пасажирському електротранспорті (тролейбус, трамвай) - керівник перевізника, який в установленому законодавством порядку надає транспортні послуги, його заступники та контролери (частина третя статті 119, частина п’ята статті 133, частина друга статті 134, абзаци четвертий та восьмий статті 135).
31 Жовтня 2019, 19:06
Якщо я відмовлю в перевезенні пенсіонера чи інваліда, то відразу ж сам себе оштрафую. Тільки на штрафи буду працювати...
31 Жовтня 2019, 20:33
Усім «розумникам» <br/>Ми бачимо закон прийняли,а хто має повертати кошти за те що перевізник або підприємство перевозить ці категорії . Одне знущання із підприємців. Краще би наша влада домоглася проконтролювати оту безмежну кількість пільговиків ,а штрафами бюджет не підійдеш . <br/>Думаю що ми як мешканці і так вдячні за те що нас возять по два чоловіки безкоштовно і доречі ,саме за оцих двох пільговиків ніхто не повертає коштів тим маршрутчикам. <br/>Так що майте вдячність шановне панство!!
01 Листопада 2019, 01:56
Косцьовят, для тебе цілий фронт робіт. Ти інвалід з дитинства (на голову), тебе повинні возити даром. Не захочуть - складай протоколи і в суд!
01 Листопада 2019, 11:14
&amp;quot;Краще би наша влада домоглася проконтролювати оту безмежну кількість пільговиків...&amp;quot;<br/>Що ти цим хочеш сказати? Влада має відібрати пільги, як відібрала субсидії? А замість пільг - дулю, нехай їздять на стодоларову пенсію, харчуються, вдягаються, сплачують комуналку. 73% тебе підтримають, доки на пенсію не підуть...
01 Листопада 2019, 18:26
До субєктивно. <br/>Ні шановний ,я за те щоб влада яка ніби дала пільги повинна і забезпечити це покриття пільг фінансами. <br/>Мене особисто не підтримує аж ніяк пільговик який безкоштовно пересувається в будь якому транспорті . <br/>Це обовязок влади -забезпечити покриття пільг ,а не перекладання забезпечення цього на перевізників або ж ще на будь кого. <br/>Вмикайте будь ласка мізки коли ви щось формуєте,у ваших дописах,шановне панство.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром