Ковельські вчителі пройшли навчання у підрозділах тероборони

02 Листопада 2019, 18:31
Ковельські вчителі пройшли навчання у підрозділах тероборони 2413
Ковельські вчителі пройшли навчання у підрозділах тероборони

Ковельські вчителі з предмету «Захист Вітчизни» взяли участь у навчаннях, що проводилися 30 листопада на полігоні військової частини А-1008 у Володимирі-Волинському.

 Такі заходи спрямовані на вдосконалення тактичних навичок, індивідуальної підготовки та способів ведення вогню зі стрілецької зброї та подальшого використання її під час роботи з учнями. Про це пише КовельПост.

«Вчителі показали свою підготовку на високому рівні та довели готовність будь-якої миті стати на захист Вітчизни», – йдеться у дописі.

Коментарі
02 Листопада 2019, 22:54
Організована злочинна група яку вже четвертий рік в ЛВПУ очолює романюк в.в. К* вчиняє все більше і більше злочинів і думає що все це зійде з рук, як зазвичай. Зараз важливо привернути максимальну увагу. Надія на резонанс і розголос. Громадськість і центральна влада повинні вникнути в ситуацію. Всі події будуть перекладені і відправлені міжнародним правозахисним організаціям і в міждержавні інстанції ... за КК України в училищі засудженні вже два директори , один з засуджених батов г. за ст. 183 КК України - протидія корупці на даний час в К * подіпьників...
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024