Зірковий тренер із Ковеля розповів про те, що його мотивує

04 Листопада 2019, 09:14
Андрій Хоміцький 4431
Андрій Хоміцький

Андрій Хоміцький взяв участь у мотиваційному проєкті компанії «Mersedes Benz».

Про це повідомив «L'OFFICIEL».

Тренер із Ковеля у сфері спорту працює десять років. На його думку, щоб почати свою кар'єру не потрібно шукати оптимальний момент, найкращі спортивний зал, кросівки, одяг, погоду тощо.

«Є приказка: «Найкращий час посадити дерево було 20 років тому, наступний найкращий час – прямо зараз». Це стосується всього, в тому числі і спорту. Тому, якщо є бажання почати тренуватися, починайте вже зараз. Уже зараз зробіть п'ять присідань, а я поки почекаю ... Зробили? Або продовжуєте читати, так і не виконавши?», – зауважив Андрій Хоміцький.

Чоловік розповів, що максимум десять відсотків приймають цей виклик, а інші подумають, що зараз незручно, бо вони у невідповідному місці, не в той час і ще мільйон інших причин. Проте тренер зауважив, що потрібно не зважати на це і робити.

У Андрія Хоміцького з його тренерської командою є власний проєкт # ПроКіно. Це серія тренувань для всіх охочих, яка проходить вранці по суботах в Національному ботанічному саду імені Гришка у Києві. Ініціативі уже один рік.

«Полюбити спорт дорівнює полюбити себе. Ні для кого не секрет, що всі хочуть бути щасливими і що для кожного щастя індивідуальне. Але я вам скажу так: я ніколи не бачив і ніколи не чув, щоб якась людина шкодувала, що займається спортом і дотримується правильного харчування», – поділився тренер.

Андрій Хоміцький також додав, що любов до спорту починається з самого дитинства.

У ситуації, коли вони (діти) будуть бачити, що їхні батьки бігають уздовж берега моря або океану в 5-6 ранку, вони не будуть дивуватися, а сприйматимуть це, як природний процес», – поділився чоловік.

Тренер радить усім батькам попри тісний графік знаходити час, аби вчити дітей любити спорт.

«В успіху немає нічого магічного або загадкового. Успіх – це результат щоденного виконання простих правильних дій», – наголосив Андрій Хоміцький.

У цьому чоловік переконався, спостерігаючи за успіхами тих, кого він тренує. 

«Завдяки сукупності всього перерахованого мені виходить бути зарядженим, досить мотивованим, щоб робити, робити і ще раз робити все, що задумав, все, що вирішив, і так кожен день. І спати по 4-5 годин тільки тому, що організм вимагає. А так, чесно, не лягав би, тому що ідей стільки, що неможливо все встигнути, а дуже хочеться!», – зауважив Андрій Хоміцький.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024